Divine Fortune zietatile sunt cu tine la rotiri gratuite

Divine Fortune zietatile sunt cu tine la rotiri gratuite

Divine Fortune este o versiune care vine de la NetEnt si este o masina de tip slot unde au ales sa se concentreze asupra creaturilor din mitologia antica. Bazandu-se pe Grecia Antica pentru inspiratie, acesta nu este unul dintre titlurile lor mai inovatoare, dar are si unele avantaje.

Divine Fortune va oferi 20 de linii active, permitand in acelasi timp jucatorului sa roteasca 5 role. Jocul va avea trei jackpot-uri progresive, unele mergand la sase cifre, dar exista si plati fixe care ar putea ajunge la 3.000 USD. Privind caracteristicile, veti vedea acolo jocul bonus care ofera progresivi, impreuna cu rotiri gratuite, imprastiere, Wild on Wild si Falling Wild Re-Spins.

La fel ca majoritatea jocurilor NetEnt, se bazeaza pe linii de plata fixe, oferindu-va 20 de pariuri. Pariurile variaza intre 20 si 200 de monede, iar liniile primesc 1 pana la 10 monede fiecare. Denumirea este ultima optiune la dispozitia dvs. si poate fi modificata in intervalul dat, de la 0,01 USD la 0,50 USD. Intreaga gama de pariuri in Divine Fortune va varia de la 0,20 USD pana la 100 USD.

Slotul va ofera o plata maxima de 600x, de obicei, cel putin daca verificati doar combinatiile obisnuite. Cel mai bine ar putea deveni o victorie de 3.000 de dolari. Mai sunt multe de castigat prin jackpoturile progresive, care au propriul lor joc bonus pentru a le declansa. Cel mai bun, numit Mega Jackpot, are o valoare de peste 100.000 de dolari. Celelalte doua sunt fixe, unul fiind Maiorul care valoreaza 10.000 de dolari, in timp ce Minorul este stabilit la 2.000 de dolari.

Falling Wilds Re-Spins este o caracteristica majora in Divine Fortune. Aparand pe role, salbaticul va incepe sa se deplaseze in jos cu o pozitie odata ce platile au fost efectuate in acea runda. Apoi, jucatorul primeste un Falling Wilds Re-Spin. Wild-urile continua sa treaca prin re-rotiri in timp ce se misca pe role, pana in punctul in care le lasa.

Nu vei pierde rotirile gratuite din acest joc. Simbolul cu mana care tine un fulger ajunge sa le livreze, odata ce ai aparut trei sau mai multe pe role. Exista 5, 8 sau 12 runde oferite, in functie de numarul de aparitii ale imprastierilor. Orice salbatic care apare in timpul rotirilor gratuite va fi transformat intr-un salbatic pe salbatic, astfel incat sa se extinda si sa-si acopere rolele.

Ultima caracteristica ar fi Jackpot Bonus Game. O declansezi cu propriile sale simboluri bonus, deci aceasta nu este o caracteristica aleatorie, ca in alte sloturi. Colectati aceste simboluri bonus si aveti nevoie de cel putin trei pentru a declansa caracteristica. Simbolurile bonus sunt plasate la role la intamplare odata ce functia incepe. Exista valori asociate acestora, variind de la 10x la 200x pariul pe linie. Daca primiti un rand de simboluri bonus aici, aveti jackpotul Minor in buzunar. Cu doua randuri, castigi jackpotul major. Trei randuri iti ofera Mega Jackpot progresiv.

Știri relevante