Divine Showdown unde rivalitatea zeiilor apare pe role

Divine Showdown este exact ceea ce suna si veti vedea cateva lupte epice intre cei 4 zei diferiti care populeaza aceasta creatie Play’n Go. Zeii provin din traditii si perioade de timp foarte diferite si nu de multe ori veti vedea zei atat de salbatici, diferiti, inghesuiti intr-unul si acelasi slot video (prin urmare, toate luptele).

Oricum, asta face jocul oarecum original si totul se desfasoara pe 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata. Puteti plasa pariuri intre 20p si 100 GBP pe rotire pe toate dispozitivele si mai bine va pregatiti mental pentru o experienta destul de volatila cu acest joc. Inregistreaza 10 din 10 puncte pe propria scala de volatilitate a Play’n Go si ar putea fi prea brutala pentru unii jucatori ocazionali.

In plus, veti beneficia de multe caracteristici bonus aici, iar un multiplicator aleator de pana la 10x ar putea prinde viata la orice rotire data. Exista, de asemenea, o caracteristica de putere in care puterea speciala a fiecarui zeu s-ar putea abate asupra ta. Atractia principala este bataliile epice gratuite de zeu, unde puteti alege zeul preferat pentru a lupta pentru beneficiul dvs. Un joc bine facut, unde poti castiga pana la 5.000 de mize.

Functia de rotiri gratuite din acest joc se declanseaza atunci cand aterizati 3 simboluri scatter pe aceeasi rotire. Raspandirea este o combinatie a tuturor celor 4 zei intr-un singur simbol puternic, iar acum trebuie sa arate din ce sunt facuti.

Veti alege 1 dintre cei 4 zei care sa va reprezinte in batalia epica care urmeaza sa se desfasoare. Zeul pe care l-ati ales va sta langa partea stanga a rolelor si veti observa, de asemenea, o rola de lupta care se roteste in timpul functiei de afisare a rotirilor gratuite.

Incepi cu 3 vieti, iar rolul de lupta decide daca vei intra intr-o lupta cu un alt zeu sau daca primesti o rotire gratuita. Daca mulineta aterizeaza pe „rotire”, veti obtine o rotire gratuita si puteti beneficia si de caracteristica multiplicator aleatoriu in timpul rundelor bonus.

Daca trebuie sa intrati in lupta cu un alt zeu, nu-l transpirati, deoarece puteti beneficia foarte mult de acest lucru. Veti vedea ca simbolurile Puterii cad de sus, reprezentand fiecare zeu, iar zeul cu cele mai multe simboluri Puterea castiga duelul. Daca zeul tau pierde, caracteristica lui / ei este jucata la urmatoarele rotiri gratuite si pierzi si o viata. Daca zeul tau castiga, functia lui / ei este redata, iar caracteristica se termina numai cand ai pierdut toate cele 3 vieti.

Știri relevante