Menu

Divizia Betano Romania pentru pariurile tale

Divizia Betano Romania pentru pariurile tale

BET MENTOR este o noua unealta de la Betano Romania care va ajuta sa generate automat bilete de pariuri pe baza de statistici si rezultate recente, luand in considerare suma pe care doriti sa o pariati.

Fara indoiala, Betano Romania este una dintre agentiile cele mai generoase ka capitolul de live streaming, pe langa meciurile din cele mai importante campionate de fotbal, putand fi vizionate in timp real si meciuri din competitii considerate a fi mai putin importante, plus ca nu lipsesc nici transmisiunile din alte sporturi.

In plus, Betano Romania este sponsor oficial al campionatului de fotbal din Romania in ultimele sezoane. Astfel, oferta pre-meci si oferta live pe Liga 1 Betano este foarte bogata, la fiecare meci gasind peste 130 de optiuni de pariere, iar cu cateva ore inainte de inceperea partied, aceasta ajunge sa cuprinda peste 200 de optiuni de pariere. Nici oferta live nu este rea deloc, cu cateva zeci de optiuni per meci. Fata de alte case de pariuri on line, Betano. ro se deosebeste de restul si prin diversitate.

Un alt avantaj al BETANO. RO este ca puteti plasa pariuri pe termen lung, cum ar fi cine va fi viitoarea campioana a Romaniei la fotbal, puteti paria de asemenea pe numarul total de puncta obtinute intr-un sezon, pe penaltiuri sau victorii obtinute la 0, lucruri pe care cu siguranta nu le veti gasi la alte case de pariuri on line.

In ceea ce priveste transmisiunile live din LIGA 1, la Betano. ro aveti acces gratuit la toate meciurile din aceasta competitive, fie direct de pe site-ul agentiei, fie cu ajutorul aplicatiei de mobil.

In fiecare zi, se ofera marja 0 la pariurile 1×2 plasate pe cele mai importante meciuri, adica la pariurile unde pay-out-ul este de 100 ‘%, iar avantajul casei este inexistent. De obicei, aceasta promotie este valabila la meciurile din Liga 1.

Betano. ro ofera si un bonus atractiv de bun venit clientilor noi care isi deschid un cont nou la Betano.

Știri relevante