Menu

Divizia Betano România pentru pariurile tale

Divizia Betano Romania pentru pariurile tale

Betano a pregatit Bet Mentor

BET MENTOR este o nouă unealtă de la Betano România care va ajuta să generate automat bilete de pariuri pe bază de statistici şi rezultate recente, luând în considerare suma pe care doriţi să o pariaţi.

Fără îndoială, Betano România este una dintre agenţiile cele mai generoase ka capitolul de live streaming, pe lângă meciurile din cele mai importante campionate de fotbal, putând fi vizionate în timp real şi meciuri din competiţii considerate a fi mai puţin importante, plus că nu lipsesc nici transmisiunile din alte sporturi.

Betano →Betano →

Betano România este sponsor oficial al campionatului de fotbal din România

În plus, Betano România este sponsor oficial al campionatului de fotbal din România în ultimele sezoane. Astfel, oferta pre-meci şi oferta live pe Liga 1 Betano este foarte bogată, la fiecare meci găsind peste 130 de opţiuni de pariere, iar cu câteva ore înainte de începerea partied, aceasta ajunge să cuprindă peste 200 de opţiuni de pariere. Nici oferta live nu este rea deloc, cu câteva zeci de opţiuni per meci. Faţă de alte case de pariuri on line, Betano. ro se deosebeşte de restul şi prin diversitate.

Un alt avantaj al BETANO. RO este că puteţi plasa pariuri pe termen lung, cum ar fi cine va fi viitoarea campioană a României la fotbal, puteţi paria de asemenea pe numărul total de puncta obţinute într-un sezon, pe penaltiuri sau victorii obţinute la 0, lucruri pe care cu siguranţă nu le veţi găsi la alte case de pariuri on line.

În ceea ce priveşte transmisiunile live din LIGA 1, la Betano. ro aveţi acces gratuit la toate meciurile din această competitive, fie direct de pe site-ul agenţiei, fie cu ajutorul aplicaţiei de mobil.

În fiecare zi, se oferă marja 0 la pariurile 1×2 plasate pe cele mai importante meciuri, adică la pariurile unde pay-out-ul este de 100 ‘%, iar avantajul casei este inexistent. De obicei, această promoţie este valabilă la meciurile din Liga 1.

Betano. ro oferă şi un bonus atractiv de bun venit clienţilor noi care îşi deschid un cont nou la Betano.

Știri relevante