Menu

Doar la Netbet un cartonas rosu te salveaza la EURO2020

Doar la Netbet un cartonas rosu te salveaza la EURO2020

La pariurile pe fotbal de la Nebet- sau la pariuri pe sport in general – rezultatul este de obicei determinat de efortul sportivilor. Acest lucru nu ar putea fi mai fals atunci cand vine vorba de pariuri pe fotbal. Parierea pe cartonase rosii are propriile reguli si predictii care depind de aspecte foarte specifice. In acest ghid vom vedea toate particularitatile acestei piete speciale si modul in care puteti castiga bani din pariurile pe cartonase rosii.

Parierea pe cartonase rosii la Nebet este considerata o piata speciala alternativa. Este intr-un mod similar cu pariurile peste / sub goluri, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa preziceti numarul de carti galbene sau daca va fi un cartonas rosu intr-un meci de fotbal. In plus, multe case de pariuri au adaugat tipul de pariere pentru punctele de rezervare.

In acest tip de pariu, fiecare casa afisata se ridica la unele puncte si pariati daca aceste puncte vor depasi o linie, adica peste / sub 19,5 puncte etc. S-ar putea sa va intrebati cate puncte de rezervare este un cartonas rosu sau cate puncte de rezervare este un cartonas galben. De obicei pe Nebet, cantitatea de puncte pentru fiecare cartonas galben este de 10 si 25 pentru cartonasul rosu. Acesta este aproape sensul cartonase rosiii punctelor.

Pariuri pe cartonas rosu

Aceasta este de obicei prima intrebare pe care o va pune un jucator care vrea sa parieze pe cartonase rosii la Nebet. Nu ar trebui sa fie o surpriza, dar da. Deci, la pariurile pe cartonas rosu tot ce trebuie sa vedeti este cel putin un jucator expulzat. Cum pot prezice niciun cartonas rosu este de obicei a doua intrebare. Ei bine, nu poti. Cartonasele rosii se acorda de obicei dupa un fault clinic sau un moment de agresiune pura a unui jucator.

Si probabil acesta este motivul pentru care este foarte recomandat ca tip de pariu live. In meciurile cu multa tensiune atunci cand doi arhiva-rivali se confrunta, exista o mare posibilitate de a vedea un cartonas rosu. Mai ales daca exista deja multe cartonase galbene. Dar daca doriti sa plasati un pariu pe cartonas rosu inainte de joc, atunci trebuie sa alegeti meciuri cu ostilitate traditionala – de exemplu, derby-uri locale – sau sa vedeti un arbitru dornic sa trimita jucatorii de fotbal pe la Nebet.

Daca insistati sa pariati pe aceasta piata speciala doar la Nebet, atunci trebuie sa pastrati o arhiva detaliata. Pe el, veti marca cativa jucatori – de obicei fundasi si mijlocasi – cu o abordare mai putin blanda a jocului. Sunt tinte usoare pentru fiecare arbitru. De asemenea, jucatorii cu o mentalitate agresiva. De obicei, ei se plang mult, asa ca intrebarea se afla in nivelul de toleranta pe care arbitrul il va avea. In cele din urma, marcati jocurile in deplasare ale celor care nu au castigat, mai ales atunci cand se confrunta cu cele mai bune echipe din liga. Apararea lor se va confrunta cu o mare presiune si asta inseamna, de obicei, cartonase rosii. Cartonase galbene si poate chiar rosii.

Știri relevante