Menu

Documente casa pariurilor ro

documente casa pariurilor ro

Toate datele pe care le-ati indicat in timpul inscrierii pe site-ul unei case de pariuri pot fi verificate pentru valabilitate. Acest proces este cunoscut sub numele de verificare si scopul sau principal este eliminarea fraudelor si a altora de la jucatorii adevarati.

In cursul verificarii, casa de pariuri verifica acuratetea datelor prezentate. De fapt, verificarea datelor este o procedura standard pentru magazinele online. De asemenea, poate fi indicat la casa de pariuri ca identificare, verificare date, screening.

De obicei, dupa ce terminati inregistrarea la o casa de pariuri online si chiar inainte de a efectua prima retragere, veti primi o notificare de la serviciul de asistenta pentru clienti al casei de pariuri. In acesta vi se va cere sa va verificati contul de pariuri. Este important pentru ei si casele de pariuri cer id-ul, deoarece sunt obligati sa o faca. Verificarea contului dvs. sau KYC (Know Your Customer) asa cum l-ati putea gasi, este o conditie prealabila obligatorie pentru a paria online. In acest fel, casa de pariuri va sti daca aveti permisiunea legala de a paria si ca banii dvs. nu provin din activitati criminale. In acest ghid, vom incerca sa explicam cele mai multe intrebari.

Verificarea contului: Cum functioneaza?

In primul rând, casa de pariuri verifica identitatea si vârsta jucatorului de noroc inregistrat. In plus, ajuta la prevenirea aparitiei mai multor conturi (atunci când un arber sau un grup de arberi inregistreaza mai multe conturi).

Casele de pariuri necesita fotocopia pasaportului dumneavoastra. Unii pot cere o copie legalizata a pasaportului, o fotografie a jucatorului cu documentele sale sau pot cere un apel video pe Skype pentru a avea un interviu. In plus, ar putea fi necesar sa trimiteti si alte copii ale documentelor, cum ar fi permisul de conducere. Amanuntimea testarii depinde de suma retrasa si de suspiciunea casei de pariuri.

Verificarea este de obicei efectuata in cazul primei retrageri de bani. Cu toate acestea, ar putea fi initiat mai târziu. In mod normal, un set obisnuit de documente este suficient, dar unele case de pariuri va pot verifica chiar adresa. Poate fi verificata prin urmatoarele metode:

1) Un extras de cont bancar. Pentru a-l obtine trebuie sa te adresezi la banca unde ai contul si sa ceri un extras certificat printr-un sigiliu si o semnatura.

2) O scrisoare cu un cod. Acest mod de verificare este utilizat mai rar. O scrisoare cu un cod este trimisa la adresa pe care ati indicat-o. Ar trebui sa fie introdus pe site-ul casei de pariuri.

3) Facturi de utilitati. Numele complet si adresa jucatorului trebuie sa fie indicate acolo.

Verificarea contului este o procedura obligatorie la toate casele de pariuri. Nu trebuie sa va fie frica de asta. Casele de pariuri isi pretuiesc reputatia si salveaza datele intr-o forma criptata care asigura securitatea. Toate temerile referitoare la utilizarea informatiilor dumneavoastra personale sunt absolut nefondate. Ceea ce conteaza este sa specificati doar informatiile dvs. reale. Astfel, nu veti avea probleme cu identificarea si nu vor fi probleme cu retragerea.

Verificarea dvs. a fost refuzata! Ce acum?

In primul rând, trebuie sa intrebi – daca asistenta pentru clienti nu ti-a spus deja – motivul. De cele mai multe ori se datoreaza faptului ca unul dintre documente nu este valabil. De exemplu, multe case de pariuri solicita ca documentul care verifica adresa dvs. sa fi fost emis in ultimele trei luni. Daca nu este cazul, nu va fi acceptat si trebuie sa le trimiteti unul actualizat.

Un alt caz este o fotografie neclara a unui document sau daca ati lasat o parte din actul de identitate. Din pacate, asta inseamna ca vi se va cere sa le retrimiteti. Retineti ca unii furnizori de pariuri online va vor cere sa le trimiteti o copie a contului dvs. bancar inainte de a putea retrage bani. A nu putea efectua aceasta verificare inseamna ca va anula procedura KYC. In orice caz, cu indrumarea serviciului de asistenta clienti, veti fi ajutat sa finalizati verificarea.

Știri relevante