Dolphin’s Pearl Deluxe un slot plin de perle cu castig mare

Dolphin’s Pearl Deluxe este o actualizare mai mult sau mai putin neschimbata a Dolphin’s Pearl. La fel ca originalul, te joci impreuna cu un delfin de vanatoare de comori si o colectie de creaturi subacvatice, de la zgarie-nori pana la pesti inghititi.

Nu este mult mai mult, cu exceptia faptului ca scopul este de a obtine perla, care vine cu cele mai mari recompense.

Creaturilor li s-a oferit un upgrade de stil de arta care ajuta la una dintre cele mai mari dezavantaje ale originalului, care a fost ca a fost putin neplacut sa te uiti.

Jocul este inca aproape acelasi software dedesubt, inclusiv designul sunetului si animatiile ca originalul, ca urmare, inca sufera din cauza sentimentului datat si stanjenit. Sunetele cu roluri si sunetele castigatoare, in special, au fost aproape acceptabile in original, dar in actualizare, fara atenuarea contextului istoric, se simt doar lipsite si enervante.

Modul de joc este de cinci role, zece sloturi winline, o mica schimbare in sus fata de cele noua linii winline ale originalului. Puteti reda orice numar de linii pana la zece.

Singura varianta reala a jocului cu butoane este functia de joc de noroc, care este standardul Novomatic al unui joc rosu sau negru, in care trebuie sa alegeti culoarea urmatoarei carti extrase dintr-un pachet. Datorita generatorului de numere aleatorii, acesta este intotdeauna o moneda si este utilizat in principal pentru a creste volatilitatea daca aceasta este strategia preferata.

Exista un simbol Wild, Delfinul titlului. Acest simbol inlocuieste toate simbolurile cu exceptia simbolului Scatter si vine cu un multiplicator x2 pentru orice castiguri din care face parte.

Simbolul Scatter, Perla titlului. Acest simbol plateste de doua ori pariul dvs. pe rotire, daca le atingeti pe doua. Trei sau mai multe va ofera cincisprezece rotiri gratuite, precum si plata. Platile cresc de pana la cinci sute de ori pariul dvs. pe rotire pentru cinci simboluri Scatter.

In timpul rotirilor gratuite, este in vigoare un multiplicator x3. Aici trebuie sa se faca banii reali si este un motiv major pentru volatilitatea ridicata a jocului.

Intoarcerea la jucator este de 95,13% pentru acest slot machine. Mai mic decat valoarea noastra de referinta pentru media de aproximativ 96%. Acest lucru este suficient de scazut pentru a ne descuraja sa-l jucam.

Pe de alta parte, daca jucati o strategie cu volatilitate ridicata, acest joc este renumit pentru leagane mari. Cu toate acestea, veti dori sa tineti cont de perioadele lungi de uscare in gestionarea bankroll-ului.

Știri relevante