Doua oferte de top pentru pariorii din Romania

Acesta este un bonus nou si este foarte simplu de obtinut. Inregistrati-va la Coralbet si plasati un prim pariu de 5 lire sau mai mult. Dupa aceasta, veti primi un token de 20 de lire. Din acel moment, veti avea 4 zile sa il folositi, altfel, va expira.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati, sa plasati un prim pariu pe orice sport, iar casa de pariuri va va  echivala primul pariu cu pariu gratuit, in limita a 20 de lire.

Oferta este valabila persoanelor care au implinit varsta legala de 18 ani pentru pariere, este destinata persoanelor din Marea Britanie si Irlanda de Nord, iar cota minima a primului pariu trebuie sa fie de 1,5. Pariurile pe billiard sunt excluse. Pariul trebuie sa fie plasat in 14 zile de la inregistrare, bonusul de 20 de lire va fi creditat sub forma a 4 pariuri a ctae 5 lire. Nu este valabil in cazul optiunii de Cash Out. Pariul gratuit este valabil doar 4 zile. Miza pariului gratuit nu este rambursata si se aplica tuturo termenilor si conditiior casei de pariuri.

OFERTA DE LA BETFAIR-PANA LA 100 DE LIRE IN PARIURI GRATUITE

Este o oferta destinata clientilor noi. Plasati 5 pariuri de 10 lire sau mai mult pentru a putea  primi suma de 20 de lire sub forma pariurilor gratuite. Repetati acelasi lucru de pana la 5 ori, pentru a putea beneficia de maximul ofertei, de 100 de lire. Coa minima a pariurilor trebuie sa fie de 1,5, in oferta putand intra si schimburile de pariurile. Trebuie sa stiti ca oferta este supusa termenilor si conditiilor casei de pariuri.

Pentru a putea beneficia de oferta, folositi codul promotional ZBBC01 si plasati 5 pariuri de single de cate 10 lire, fiecare cu o cota de minim 1,5 si veti primi 20 de lire sub forma unor pariuri gratuite.

Apoi, repetati acest process process si astfel veti putea beneficia de oferta la maxim, in sensul ca veti primi bonusul maxim disponibil de 100 de lire ( 5 pariuri a cate 20 de lire sub forma pariurilor gratuite ).

Oferta este valabila doar clientilor noi care au varsta legala de pariere si este supusa termenilor si conditiilor casei de pariuri. Pentru mai multe detalii, intrati pe site-ul casei de pariuri si acolo veti gasi si alte promotii interesante.

Știri relevante