Menu

Download winbet app

download winbet app

Exista o multime de turnee la Winbet pentru sport si cazinou. Ele dureaza o luna sau mai putin. Toti jucatorii inregistrati sunt liberi sa li se alature. Mai intai, cititi termenii turneelor ​​in intregime pentru a vedea la ce sa va asteptati. Pentru mai multe detalii despre fiecare, sunteti liber sa contactati echipa de asistenta Winbet. Vor fi bucurosi sa va ajute.

Fondul de premii al turneelor ​​Winbet variaza. Recompensele pot fi oriunde in intervalul de 2000 sau 5000 pentru primul loc. Exista si alte bonusuri pentru cei care ajung al doilea sau al treilea.

Daca doriti oferte personalizate, atunci Winbet vine pregatit cu o oferta speciala BonusBox. Aceasta promotie este valabila doar pentru cei dintre voi care sunteti activi pe aceasta platforma de pariuri. Va puteti astepta la multe premii zilnice, saptamanale sau lunare, atata timp cat jucati in mod regulat pe Winbet. La ce recompensa sa va asteptati depinde si de cat de des jucati si folositi contul de pariuri.

Pentru a obtine o cutie bonus, conectati-va la Winbet. Veti primi o notificare cu toti termenii si detaliile bonusului. Promotiile pe care le poti primi in cutia ta sunt:

  • Bonus in numerar pentru sport, cazinou si cazinou live
  • Rotiri gratuite
  • Pariuri gratuite
  • Jocuri bonus
  • Cadou bonus fara depunere

Speciale Premier League

Toti fanii Premier League engleza vor fi bucurosi sa afle ca Winbet are un cadou special pentru ei. Conectati-va in fiecare saptamana pentru a vedea ce meciuri din Premier League se vor califica pentru un pariu gratuit sau cote sporite. Asigurati-va ca nu utilizati functia CashOut pentru a va califica pentru acest bonus. Pietele pentru Specialele Premier League vor varia, la fel si cotele, dar miza maxima permisa este stabilita la 50 RON.

Oferta de bonus mobil

Pe langa site-ul desktop, Winbet ofera si servicii de jocuri mobile. Acest lucru se realizeaza prin versiunea lor pentru site-ul mobil, care a fost foarte optimizata pentru a functiona cu orice telefon sau tableta cu internet. Aceasta optimizare asigura ca produsele si serviciile livrate prin versiunea site-ului mobil sunt similare cu cele pe care le obtineti pe site-ul desktop. Acelasi lucru se poate spune si despre bonusuri, deoarece site-ul mobil ofera toate promotiile pe care le-am descris mai sus, plus orice altele care ar putea fi introduse pe parcurs. Ca atare, jucatorii nu ar trebui sa se astepte sa gaseasca bonusuri si promotii specifice pentru mobil la Winbet mobil.

Metode de plata

In timp ce analizati bonusurile si promotiile disponibile, este la fel de important sa luati in considerare optiunile bancare disponibile aici. In orice caz, aproape toate bonusurile de aici sunt activate folosind o forma de depunere in bani reali. In tabelul de mai jos, am detaliat modurile de plata pe care le veti avea la dispozitie in timp ce jucati la Winbet.

Winbet este un site de pariuri si jocuri online de prim rang, fondat in 2011. La inceputul sau, Winbet a functionat ca un site preponderent bulgar, concentrandu-se exclusiv pe piata locala de pariuri din tara. Dar, cu timpul, am vazut ca site-ul a inceput sa accepte jucatori din diverse regiuni si tari, extinzandu-si astfel acoperirea in industria globala a jocurilor de noroc. Compania se afla inca in Romania, unde serviciile sale de pariuri online sunt licentiate si reglementate de Comisia de stat pentru jocuri de noroc din Republica Romania. Winbet nu are nimic legat de Wynnbet, care este o alta marca de pariuri.

Știri relevante