Dracula se putea sa nu apara personajul si la sloturi

Asa cum este standard cu sloturile de joc de la NetEnt, slotul Dracula are o interfata care trebuie sa moara, care in acest caz pare sa fie la mana contorului. Cu toate butoanele disponibile pe un singur ecran, lucruri precum reglarea fina a nivelului de pariere si valoarea monedei sunt foarte mici, oferindu-va mai mult control asupra slotului. Nu am vazut niciodata grafica la fel de buna ca aceasta in niciun alt slot si vorbesc din experienta. Jocul incepe cu o introducere care este o animatie de inalta calitate de la Universal Studios. Vedem o femeie care alearga pentru viata draga, o colonie de lilieci pe coada. Jocul incepe cu contele Dracula asezat langa role, batand degetele pe cotiera tronului si asteptand sa-si dezvaluie coltii ori de cate ori apari cu o victorie. Coloana sonora este la fel de stranie ca tema si stabileste perfect starea de spirit a jocului. Nu as fi surprins daca ai ajunge dependent de acest slot de joc, deoarece ofera o experienta care nu a fost vazuta niciodata in industria jocurilor de noroc online.

Plata maxima in acest slot de joc nu este cea mai buna din industrie, dar este destul de decenta, de 400 de ori pariul dvs. Ca pentru a compensa acest lucru, castigurile din acest joc sunt destul de frecvente si cu atat mai mult in functia de rotiri gratuite. Jocul ofera salbatici stivuite care se desfasoara intre 20 si 200 de monede pe linie pentru castiguri de trei, patru si cinci role. Platile din simbolurile cu valoare mai mare, care sunt descrise de o femeie supradimensionata cu aspect infricosator si alti doi domni care detin bani si o sticla de vin sunt de-a lungul liniei de 10, 40 sau 60 pe linie. Fiecare victorie variaza in functie de numarul de simboluri care clipesc pe ecran. Butonul de rotire erup intr-o colonie de lilieci care zboara pe role cu fiecare clic. Le dai foc oricand ajungi cu o victorie. Odata ce obtineti o victorie in slot, simbolurile neinsufletite prind viata si, in cele din urma, cu unele rasete isterice, se estompeaza pe masura ce simbolul devine rosu.

Slotul jocului de cazino Dracula este reperul in ceea ce priveste grafica de ultima generatie si animatia 3D. Colaborarea cu Universal Studios a dat cu siguranta rezultate, deoarece jocul este cel mai bun din punct de vedere grafic in industria jocurilor de noroc online. In plus, aspectul jocului este excelent si convenabil de utilizat.

Cu Dracula asezat chiar langa role si respirand pe gat, acest joc va va oferi frisoane care creeaza o forma ciudata de atractie care va va face sa doriti sa va intoarceti la el si la slot. Acest joc este probabil cel mai bun, din punct de vedere grafic si tematic, care a iesit vreodata din NetEnt. A revolutionat industria jocurilor online prin jocul sau inovator si atentia la detalii. Cu caracteristica bat si rotiri gratuite, slotul va atrage cu siguranta atentia. La urma urmei, nu la asta a fost intotdeauna bun Dracula?

Știri relevante