Drumul în poker este lung de la începător la avansat


Dar este adevărat?
Nu. Este fals. Adevărul îngrozitor este ca lucrurile nu trebuie să se uniformizeze. Cărţile nu au nicio restricţie morală pentru a vă trata corect.
Si pe termen lung este foarte, foarte lung. Majoritatea oamenilor, inclusiv jucătorii de poker, au probleme în a înţelege acest adevăr matematic convingător.
Drept urmare, este posibil ca aceştia să crească dimensiunea pariului sau să facă apeluri marginale, deoarece sunt convinşi ca sunt datorate. Desigur, adevarata problemă nu este credinta; acţionează în funcţie de asta, care îţi pune urme în bancroll.
Cărţile de joc sunt din plastic. Nu au amintiri. Ei nu „ştiu” ca pur şi simplu nu au reuşit să vă umple culoarea, din nou. Acestea sunt amestecate de un dealer sau de o maşină şi ordinea în care au apărut în trecut nu are nicio influenta asupra comenzii lor în viitor.
Fiecare mână este independentă de toate mâinile precedente. Probabilitatea de a umple o culoare nu este modificată de rezultatele anterioare.
Interdepentele evenimentelor in poker
Exista, de asemenea, în mod evident, situaţii în poker în care evenimentele sunt dependente unul de celălalt. Dacă aţi văzut pe cineva fulgerând o inimă atunci când şi-a băgat mâna şi sunteţi într-o tragere la culoare, ştiţi ca mai sunt doar opt inimi în punte.
Prin urmare, probabilitatea de a lovi remiza dvs. este modificată de evenimentele anterioare şi modul în care doriţi să jucaţi mana tocmai s-a schimbat subtil. În mod ciudat, practic toată lumea înţelege acest al doilea caz „dependent”, dar mulţi, poate cei mai mulţi, pur şi simplu nu îşi pot înfăşura creierul în jurul primului „independent”.
Eroarea jucătorului este cea mai seducătoare, dar este o eroare. Nu vă lăsaţi gândiţi ca sunteţi „datorat” pentru orice altceva decât rezultatele aleatorii. Şi nu aruncaţi bani într-o oală pe baza acestei credinţe.
Probabilităţile nu s-au schimbat şi nu dau o smochină zburătoare grasă de câte ori ţi-a fost dor de culoare sau de câte ori a trebuit să cumperi deja.
OK, dacă creierul tău nu te doare acum, acordează-te din nou săptămâna viitoare pentru ca voi introduce un alt subiect pe care trebuie să-l înţelegi şi este şi mai contraintuitiv.
Este principiul cunoscut în teoria probabilităţii ca „regresie la medie” şi fiecare jucător bun de poker îl înţelege – deşi poate nu în mod explicit.
Mulţi oameni care se apuca de jucat poker cred că se invata foarte rapid, însă aceasta este o primă iluzie de care trrebuie să treacă pentru a înţelege cât antrenament ai nevoie să ajungi un jucător bun de poker. Acesta este şi motivul principal pentru care este un parcurs lung de la începător la profesionist când vine vorba de poker.
Doar pe Netbet poţi urmării cel mai uşor evoluţia jucătorilor de poker. Aici la Netbet exista un sistem de statistică foarte evoluat care îţi arată la nivel destul de detaliat cum evoluează un jucător de poker de la mana la alta, şi cum ajunge să fie mai eficient la o masă de poker indiferent de adversar sau de sumele care circulă pe masă la o mana cel puţin.
Știri relevante


Cateva sfaturi de poker cand jucati turneele de tip WSOP
[toc] O deschidere interesanta la turneele WSOP Deschid jocul cu Q ♣ 5 ♣ #…


Cum sa faci profit la pokerul de tip spin and go online
[toc] Spin & Gos a intrat în direct pe PokerStars acum doar un an Dar…


10 aspecte esentiale cand joci poker la masa si turnee
[toc] Nu exista o soluţie simplă pentru a deveni un jucător de poker câştigător. Dar…


Cum sa abordezi pokerul profesionist ca amator de joc
[toc] Ridicătorul original mă verifica. Cred că sunt în fata şi decid să pariez 375…


Ce aspecte esentiale nu trebuie scapate jucatorilor de poker
[toc] Pokerul are un avantaj implicit pro-inovatie şi nici măcar ca o prejudecată Deoarece este…


Sfaturi de la profesionisti pentru mesele de la PokerStars
[toc] Joaca şapte ore pe zi, cu ceva timp liber pentru a revedea mâinile cu…