Menu

E pacat sa ratezi premiile Fortuna de la Australian Open

E pacat sa ratezi premiile Fortuna de la Australian Open

Fortuna se tine bine in acest inceput de an. In acest moment din februarie in care a inceput si turneul de tenis Australian Open, ai premii totale in valoare de 100.000 doar sa participi si sa pariezi pe meciurile ce se vor desfasura la acest prim turneu important din an, doar la Fortuna.

Australian Open la Fortuna de tenis ruleaza in Melbourne la jumatatea lunii ianuarie a fiecarui an si a fi primul Grand Slam al anului poate fi adesea cel mai imprevizibil turneu, dar ofera si cea mai buna valoare pentru parti.

Pariurile pe Australian Open la Fortuna sunt populare datorita cantitatii imense de piete pe tot parcursul turneului si a gamei largi de factori care pot influenta un meci.

Cand pariati pe un meci in Australian Open la Fortuna, este important sa luati in considerare o serie de factori in functie de piata aleasa. Pot fi literalmente sute de piete diferite pe un meci dat, deci este important sa incercati sa il reduceti la o piata pe care puteti paria cu incredere.

Cele mai populare piete de pariuri din Australian Open la Fortuna includ pariuri head-to-head, pariuri corecte pe set, pariuri pe linia de joc si castigatorul primului set.

Australian Open la Fortuna se joaca pe o suprafata de teren tare, asa ca multi pariori prefera sa ramana la jucatorii care au o forma ridicola pe aceasta suprafata. Novak Djokovic este notoriu greu de invins pe o suprafata dificila de joc.

Deoarece acesta este primul Grand Slam al anului, este de asemenea important sa luati nota de forma jucatorilor dinaintea turneului. Multi jucatori pot fi destul de ruginiti pana la turneu, astfel incat valoarea poate fi adesea gasita la jucatorii mai putin cunoscuti, care si-au lucrat linistit in randuri.

Un Grand Slam este diferit de majoritatea turneelor ​​de tenis, fiecare meci masculin dintr-un Grand Slam poate merge pana la 5 seturi inainte ca un castigator sa fie decis. Turneele ATP se decid in 3 seturi. Deci, daca credeti ca un meci ar putea fi contestat indeaproape, atunci ar merita sa vedeti care jucator are cel mai bun record in 5 seturi.

Australian Open la Fortuna atrage tot felul de pariori, dar pariurile multiple joaca un rol imens in toate tipurile de pariori Open. Avand in vedere numarul de meciuri jucate pe o perioada de doua saptamani, nu exista nicio surpriza, asa ca multi oameni plaseaza multi-uri la Australian Open la Fortuna.

Un adept al tenisului dornic, chiar si al unui jucator bine cercetat, poate gasi adesea valoare si atunci cand adaugati picioarele va puteti creste castigurile potentiale.

Nu este neobisnuit sa vezi multi-pariuri cu 10 sau mai multe picioare si in fiecare an vezi ca se ridica un numar de pariuri multiple de tip acumulator.

Știri relevante