Menu

E timpul sa faci prima miscare la poker pe Unibet

E timpul sa faci prima miscare la poker pe Unibet

Unibet Poker lanseaza din nou o promotie saptamanala de misiuni numita „Mergand mai sus”, in care va puteti familiariza cu structura imbunatatita a rake-ului. Procedand astfel, puteti castiga si bilete valoroase daca indepliniti misiuni specifice.

In fiecare saptamana, nivelul de joc si premiile cresc. Astfel, in ultima saptamana a promotiei, puteti castiga un bilet de 250 ron NL si un bilet HexaPro de 25 ron. Finalizeaza toate cele patru misiuni si primeste un loc in turneul exclusivist cu un fond de premii de 15.000 RON.

Mergand in sus cu SNG, unde jucatorii primesc puncte bonus si biletele stau si merg doar pentru intrarea in sit si go. Cerinta se schimba in fiecare saptamana. Verificati fila promotii din software-ul de poker Unibet pentru a vedea obiectivele acestei saptamani.

Flop Race, in valoare de 25.000 ron, este disponibila pentru jucatorii care stau la mesele de joc cu numerar de 200 sau mai mult. Jucatorii castiga puncte pentru fiecare flop vazut. Jucatorii care posteaza o saptamana pierduta primesc puncte bonus catre promovare. Clasamentul Flop Race se reseteaza in fiecare saptamana.

Descarcarea pokerului Unibet se afla la unibet.com/poker. Pur si simplu faceti clic pe linkul de descarcare. Fisierul executabil al descarcarii Unibet se va incarca pe computerul dvs. Deschideti fisierul si acceptati termenii si conditiile. Urmatorul pas este crearea unui cont. Acest lucru este necesar inainte de a vedea lobby-ul software-ului de poker Unibet.

Unibet ofera un program VIP intern care actioneaza ca rakeback. Jucatorii primesc pana la 30% rakeback Unibet, in functie de numarul de puncte castigate in fiecare saptamana. Rakeback-ul este platit direct in contul jucatorului la cerere printr-un schimb de puncte.

Unibet nu ofera turnee sau serii masive saptamanale dincolo de Unibet Open. Majoritatea turneelor ​​au un fond mic de premii garantat. Turneele de poker majoritare sau Unibet sunt No Limit Texas Hold’em. O mana dintre ele sunt Pot Limit Omaha.

Unibet este un site de poker independent. A lasat o platforma Microgaming ingradita in 2013. Unibet foloseste acum software-ul propriu Relax Gaming. Este cea de-a 13-a cea mai mare retea de poker din lume, in medie 700 de jucatori de bani, conform PokerScout.

Știri relevante