Menu

Earthport

Earthport

Doar pentru a adauga clarificarea oferita a functionalitatii eWallet-ului EPO in ceea ce priveste oferta rivalului Netteller. Earthport ofera colectari si plati globale de numerar utilizate in prezent de companiile de jocuri, de exemplu Betano, dar pot fi si folosit de orice companie care cauta acoperire globala fara a utiliza carduri. Exemplu schimb de tranzactii B2B, cumparatori si vanzatori care opereaza intr-un mediu inchis, fac schimb de fonduri sau afaceri din Marea Britanie si sunt filiale GLOBALE care gestioneaza ieftin fonduri din intreaga lume. Din cate am inteles, EPO face de asemenea direct prin procesarea cartilor de credit, care pot fi utilizate sau utilizate in multe sectoare, nu doar jocuri.

De asemenea, acestia ofera un eWallet in mod post si pre-pay, pe care Wanadoo si altii il vor folosi, doua produse separate. Netteller ofera o optiune de plata pe eWallet. Aceasta nu este aceeasi cu optiunea de transfer bancar Earthport, intrucat este vorba despre plati globale in numerar. Apoi, EPO co-marca produsul pentru fiecare client, permitand astfel clientilor sa-si pastreze clientii. In cele din urma, eWallet-ul EPO poate fi operat in modul post sau pre-pay si poate fi completat folosind transferul bancar global, carduri sau alte metode Earthport.

Ipocrit si altii, nu intelegeti software-ul EPO. Nu, spre deosebire de „intelegerea” dvs., nu functioneaza ewalletul in spatele lui Betano (sau al altor clienti, din cate stiu eu. Desi acesta a fost unul dintre obiectivele de proiectare originale ale EP3, realitatea este ca fiecare afacere de jocuri cu orice substanta are deja un Sistemul de contabilitate. Ca atare, nu exista nicio legatura intre Neteller si EPO. Neteller este un e-mail utilizat aproape exclusiv in jocuri care este finantat din transfer bancar si card de credit (desi acesta din urma, codificat 7995, nu mai adauga mult la ecuatie) .

Are o penetrare semnificativa pe piata si a listat recent cu succes pe AIM. Si da, stiu oamenii de la Neteller si au auzit de EPO. Earthport este un ewallet, cobrand cu operatorul, cu o lista excelenta de clienti pentru jocuri (multumesc) catre Phil McGriskin, in principal). Euralletul este finantat din transfer bancar. In prezent, nu exista finantare cu card de credit, din cate stiu, dar vedem aplicatii mai exotice, cum ar fi acordul de la Singapore, care ar putea duce la numerar nou in m echanisms. Nu sunt sigur ca finantarea CC este o problema acum cum a fost acum cativa ani – majoritatea site-urilor de jocuri au deja mecanisme cc bune. Are o buna penetrare a pietei si este listata cu succes pe AIM in urma cu ceva timp.

Betano a renuntat la EPO? Nu. Mergeti pe prima pagina. In partea de jos veti vedea un logo rosu „Transfer bancar”. Faceti clic pe asta. Veti vedea o lista de tari in care puteti utiliza mecanismul de transfer bancar. Faceti clic pe oricare (am dat clic pe „Banco Weng Hang – Macau”). Retineti numele contului (copiat aici pentru informatiile dvs.) Banca: Banco Weng Hang Numele contului: Earthport plc Sucursala detinere a contului: Numarul de cont Macau: 345383-002 Referinta dvs. de transfer bancar: [Numarul de 13 cifre merge aici]

Ce face Earthport este in numerar la toate aceste banci diferite si folosind codul de referinta de transfer bancar de 13 cifre, reconciliati numerarul cu comerciantul si stabiliti cu comerciantul in moneda dorita a comerciantului, avand grija de valuta daca exista in acelasi timp. Simplu, util si eficient. 22 de tari listate pe site-ul Betano. Mai mult, EPO are legaturi aproape in timp real sau in timp real la multe dintre aceste banci, astfel incat transferurile sunt foarte rapide.

Ce se poate intampla cand folosim Earthport la pariuri sportive

Site-urile de pariuri sportive cu  Earthport sunt sigure?

Da, pariul cu Earthport este un mod sigur de a juca la o casa de pariuri online. La fel ca atunci cand efectuati o achizitie dintr-un magazin online, tranzactiile cu cardul dvs. de credit pe site-urile de pariuri sunt asigurate prin protocoale puternice de criptare care va asigura protejarea permanenta a informatiilor dvs. personale. Este sigur sa va inscrieti pe oricare dintre site-urile noastre de pariuri recomandate, deoarece echipa noastra de experti a examinat fiecare dintre cele mai bune case de pariuri pentru a se asigura ca sunt de incredere si de incredere.

Care Earthport sunt cele mai potrivite pentru depozitarea site-urilor de pariuri?

Earthport sunt cele doua marci de carduri de credit care sunt cele mai acceptate pe site-urile de pariuri sportive online, ceea ce le face cele mai bune alegeri pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, exista si mai multe site-uri care accepta alte tipuri de carduri, inclusiv American Express, Discover si altele.

Pot folosi Earthport pentru a retrage site-urile de pariuri sportive?

In multe cazuri, cardul dvs. de credit poate fi utilizat pentru a face retrageri de pe site-urile de pariuri sportive. Cu toate acestea, acest lucru este mai putin obisnuit decat sprijinul pentru depunerea cu un card de credit. Aveti mai multe sanse sa efectuati astfel de retrageri pe pietele reglementate precum Marea Britanie si, in cele mai multe cazuri, puteti retrage doar folosind un card pe care l-ati folosit deja pentru un depozit pe acelasi site web.

Exista taxe pentru depozitele cu Earthport?

In cele mai multe cazuri, nu va trebui sa platiti nimic pentru a face o depunere. Desi procesatorii pot percepe ceva pentru aceste tranzactii, orice taxe de depozit pe card de credit sunt in mod traditional platite de site-urile de pariuri, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa platiti in plus pentru a incepe sa pariati cu un card de credit.

Ce optiuni am daca Earthport este declinat?

Daca descoperiti ca cardul dvs. de credit nu este acceptat pe un site de pariuri, aveti cateva optiuni. In primul rand, puteti incerca sa utilizati un alt card, care poate fi aprobat: unele banci emitente sunt mult mai stricte cu privire la politicile lor de jocuri de noroc decat altele. Puteti incerca, de asemenea, sa utilizati cardul preferat pentru a deschide un cont la unul dintre celelalte site-uri recomandate de pariuri sportive cu carduri de credit.

Știri relevante