Eastern Emeralds in cautarea comorilor estului la slots

Eastern Emeralds in cautarea comorilor estului la slots

Emeraldele de Est se afla pe un fundal frumos de lanturi montane luminate de soare si arhitectura clasica asiatica. Nu lasati atmosfera linistita sa profite la maximum de dvs., totusi, pentru ca trebuie sa va mentineti capul racoros atunci cand faceti o alegere foarte importanta in timpul rundei Bonus Destiny, care este principala atractie a acestui joc.

Totul se desfasoara pe 5 role, 3 randuri si 20 de moduri de a castiga si puteti plasa pariuri intre 20p si 100 GBP pe rotire pe toate platformele si dispozitivele. RTP este de 96,58% foarte decent si veti beneficia de multiplicarea salbaticilor multiplicatoare atat in ​​timpul jocului de baza, cat si in timpul caracteristicii de rotiri gratuite destinate a jocului.

Scara este locul unde puteti alege propriul destin selectand 1 din cele 4 rotiri gratuite cu optiuni salbatice multiplicatoare. Volatilitatea jocului depinde in mare masura de alegerea facuta aici, la fel si castigul maxim al jocului. Cea mai volatila optiune iti ofera doar 6 rotiri, dar poti castiga si o miza uimitoare de 16.003,7 ori miza ta.

Toate simbolurile obisnuite sunt facute din aur aici, iar simbolul salbatic este un smarald verde. Figura dragonului de aur este simbolul regulat cu cea mai mare valoare aici si aveti, de asemenea, simbolurile regale obisnuite cu valoare mai mica pe role. Ai nevoie de 3 pana la 5 simboluri potrivite pentru a castiga si iata tabelul de plata pentru slotul Emeraldelor de Est:

  • Emerald wild – Plateste 7,5 ori pentru 5 pe o linie de plata
  • Dragon – Plateste 7,5 ori pentru 5 pe o linie de plata
  • Peste Koi – Plateste de 5 ori pentru 5 pe o linie de plata
  • Turtle – Plateste 4x pentru 5 pe o linie de plata
  • Lingot – Plateste de 3 ori pentru 5 pe o linie de plata
  • Monede – Plateste de 3 ori pentru 5 pe o linie de plata
  • Simboluri pentru costul cardului – Platiti intre 2 si 1,25 ori pentru 5 pe o linie de plata

Exista un simbol salbatic multiplicator care poate ateriza pe orice rola in timpul jocului de baza. Va intra pentru ca toate simbolurile obisnuite sa va maximizeze castigurile si vine cu valori multiplicatoare de la 1x la 5x. Daca aterizati mai mult de un multiplicator salbatic ca parte a unei combinatii castigatoare, valorile de multiplicare respective se vor inmulti si acest lucru inseamna ca puteti obtine pana la un multiplicator de 120x in timpul oricarui joc de baza.

Emeraldele de Est ofera un potential extraordinar datorita multiplicatorilor multiplicatori in functia de rotiri gratuite, iar castigul maxim de 16.000 de ori nu este limitat in niciun fel. Bineinteles, sansele de a obtine un castig atat de mare sunt mici, dar chiar si jumatate este inca solida. Jocul de baza este echilibrat de jocurile multiplicatoare, iar imaginile sunt foarte bine realizate, asa cum am obisnuit de la acest dezvoltator.

Știri relevante