Menu

Echipele cu buna performanta in meciurile jucate acasa

Echipele cu buna performanta in meciurile jucate acasa

Strategia este foarte simpla si functioneaza.. Tot ce va trebuie este multa gandire si multa rabdare.

Ideea acestei strategii este sa pariati ( pe cat posibil ) in fiecare zi. Daca sunt meciuri care s-ar putea termina asa cum credeti voi, nu pariati pe ele, ci mai intai, analizati-le adversarul.

Uitati-va la clasamente, la statistici. Multe echipe au o foema mai buna atunci cand joaca acasa, asa ca acestea sunt echipele pe care vreti sa pariati. Uitati-va dupa echipele care au foarte multe victorii pe teren propriu.

Uitati-va dupa meciuri in toata oferta, in toate ligile disponible, pentru ca nu stiti niciodata, poate pierdeti un meci bun, daca va uitati doar in ligile importante. Cautati echipele care au o nevoie disperata de puncte. Nu pariati pe echipele campionae ( daca sezonul este aproape de sfarsit ). Incercati sa pariati pe echipe care sunt motivate.

Luati 10$ si studiati toata oferta. Cautati si notati-va toate meciurile pe care le credeti interesante. Tineti minte ca pentru aceasta strategie nu aveti nevoie de cote mari. Cautati cele mai sigure si mai bune meciuri. Cautati echipele care au o forma constanta si echipele care au jucatorii mai buni.

Tineti minte. Cotele trebuie sa fie foarte mici ( din motive de siguranta si pentru a avea mai multe sanse de castig ). Daca veti allege meciurile cu grija, cu siguranta veti castiga. Puteti pune meciuri si din ligile inferioare. Incercati sa plasati pariuri pe meciuri care se joaca in aceeasi zi sau maxim in 1-2 zile.

Daca veti castiga 2 bilete, va veti dubla profitul. Dupa aceea, pariati din nou pe aceleasi meciuri. ( acesta ar trebui sa fie sistemul vostru standard de pariere ). Incercati aceasta strategie, dar mai intai, alegeti-va cu grija meciurile.

Sa zicem ca pariati in fiecare Marti pentru Marti, Miercuri si Joi, iar VINERI, pariati pentru Vineri, Sambata si Duminica. Lunea sa fie o zi in care nu pariati. Veti avea o cota totala de 2,3 x 10 =23.

2,3 X 23=52,9

2,3 X 59=136,2

2,3 X 136,2=313,26

2,3 X 313,26=720,498

Si aceasta doar pentru 3 sau 5 saptamani ( in functie de suma , calitatea si siguranta meciurilor ). De asemenea, veti avea si un profit mai mare, de la 10 la 720.

Din nou, singurul lucru de care aveti nevoie este rabdarea, dar multa rabdare.

Știri relevante