Menu

Editare pariuri – Adaugare, indepartare, schimbare

Editare pariuri - Adaugare, indepartare, schimbare

Livele si feed-urile vii sunt acum atat de bune incat unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri incep sa ofere functia de a modifica pariurile inainte de stabilirea acestora. Acest lucru se poate face prin schimbarea sau adaugarea de linii la pariurile de selectie unica si, de asemenea, eliminarea selectiilor din pariurile cu acumulatori de o singura linie.

Folosite bine aceste caracteristici pot fi utilizate pentru atenuarea riscurilor si imbunatatirea castigurilor sau reducerea pierderilor. In cele din urma, instrumentul pune mai mult control in mainile punterului si asta nu poate fi decat un lucru bun. Aceste instrumente se bazeaza in principal pe functia Cash Out, insa exista factori care trebuie sa fie constienti, cum ar fi marjele duble despre care puteti citi in acest articol.

Editarea pariului va ofera posibilitatea de a adauga, de a schimba sau de a elimina selectii si creste miza la pariurile nesetalate atat in ​​pre-meci, cat si in joc. De asemenea, puteti utiliza functia pentru a schimba tipul de miza la orice optiune multipla aplicabila. De exemplu, aveti capacitatea de a transforma trebilul nesecat in trei duble.

Functia Editare Pariu este oferita atunci cand Cash Out este disponibil pentru toate selectiile nesetalate din pariul dvs. si unde rezultatul pariului nu a fost deja stabilit. Aceasta inseamna ca, chiar daca mai multe selectii din acumulatorul dvs. au fost deja decontate, aveti totusi optiunea de a utiliza functia Editare Pariu.

Atunci cand un pariu este editat folosind functia Editare Pariu, noua miza va fi egala cu valoarea curenta a Cash Out a pariu. Singurele exceptii de la aceasta sunt: ​​unde pariul de modificare este folosit pentru a adauga o selectie la un pariu sau pentru a mari o miza in cazul in care toate selectiile din pariul initial sunt inca pre-potrivite si unde nu au avut loc modificari de cote (in acest caz, noua miza va fi egala cu suma initiala a pachetului sau, in cazul in care miza a fost majorata, suma crescuta a pachetului); sau in cazul in care tipul de pariu este modificat si valoarea Cash Out nu poate fi impartita in mod egal in toate partile din noul pariu (in acest caz, miza va fi rotunjita pentru a fi aplicata in mod egal in toate partile din noul pariu, cu orice exces restituit catre dvs. cont).

La editarea unui pariu folosind functia Editare pariu, toate preturile la noul pariu plasat vor fi actualizate pentru a reflecta cotele actuale si nu preturile luate initial.

Desi acopera doar multiplu, functia Betfair Editeaza Acca este inca o caracteristica excelenta si pentru eliminarea echipelor din pariurile de acumulare de fotbal live.

Știri relevante