Menu

Efbet în opinia jucătorilor şi a pasionaţilor

Efbet in opinia jucatorilor si a pasionatilor

Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte activitatea Efbet în România.

Astfel, dacă vorbim despre părerile bune, penctele forte ale Efbet, se poate spune că interfaţa este asemănătoare cu a altei case pariuri cunoscută, dar şi marjă bună a cotelor. Tot ca şi punct forţe se poate socoti şi faptul că au un serviciu de asistenţa 24/7 peste media caselor de pariuri din România. Procesarea retragerilor este foarte rapidă –mai puţin de 8 ore, bonusul de bun venit pentru sport se rulează foarte uşor, chiar dacă ţi se acordă un FREEBET. Dacă vreţi să retrageţi bani noaptea, veţi fi plăcut surprinşi ca de exemplu, la ora 4 dimineaţa, primiti răspuns de la cineva de pe chat, având un call-center non-stop.

Ce alte servicii bune are Efbet

Pe de altă parte, minusurile par să fie mai multe. Argumentele ar fi ca bonusul nu există, serviciul de suport client este slab. Un alt punct minus ar fi că este singură casa de pariuri care în ofertă îţi dă o anumită cotă la un meci, iar atunci când vrei să pariezi, îţi micşorează cotă. Dacă vrei să pui opusul la ce ai vrut să pariezi, acelaşi lucru se întâmplă cu cotă. De asemenea, interfaţă este greoaie, se mişcă lent, statisticile meciurilor sunt foarte slabe. Cash-out-ul e şi nu prea e, deşi la un moment dat dispare, chiar dacă mai sunt 20 de minute din meci sit u ai pus că se mai da un gol. Bonusul care de fapt nu există, dar pe care tu îl primeşti doar dacă îl ceri, iar dup ace îl ceri, îl ai, îl vezi, îl foloseşti de el, dar dacă îl câştigi, nu îl mai vezi. Deci, trebuie s ail pierzi. Comunicarea este sub orice critică. Unul dintre cele mai mari minusuri îl reprezintă faptul că sunt oferite cote greşite, iar pariul, deşi este câştigător, îţi este anulat mult după ce meciul s-a încheiat şi nu înainte sau în timpul desfăşurării meciului, fără asumarea vreunei responsabilităţi din partea casei de pariuri

Alte minusuri ar mai fi cotele slabe, aplicaţia pentru mobil este slabă, dacă dai “back” te scoate din aplicaţie, dar şi greşeli gramaticale.

Știri relevante