Menu

Efbet in opinia jucatorilor si a pasionatilor

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste activitatea Efbet in Romania.

Astfel, daca vorbim despre parerile bune, penctele forte ale Efbet, se poate spune ca interfata este asemanatoare cu a altei case pariuri cunoscuta, dar si marja buna a cotelor. Tot ca si punct forte se poate socoti si faptul ca au un serviciu de asistenta 24/7 peste media caselor de pariuri din Romania. Procesarea retragerilor este foarte rapida –mai putin de 8 ore, bonusul de bun venit pentru sport se ruleaza foarte usor, chiar daca ti se acorda un FREEBET. Daca vreti sa retrageti bani noaptea, veti fi placut surprinsi ca de exemplu, la ora 4 dimineata, primiti raspuns de la cineva de pe chat, avand un call-center non-stop.

Pe de alta parte, minusurile par sa fie mai multe. Argumentele ar fi ca bonusul nu exista, serviciul de suport client este slab. Un alt punct minus ar fi ca este singura casa de pariuri care in oferta iti da o anumita cota la un meci, iar atunci cand vrei sa pariezi, iti micsoreaza cota. Daca vrei sa pui opusul la ce ai vrut sa pariezi, acelasi lucru se intampla cu cota. De asemenea, interfata este greoaie, se misca lent, statisticile meciurilor sunt foarte slabe. Cash-out-ul e si nu prea e, desi la un moment dat dispare, chiar daca mai sunt 20 de minute din meci sit u ai pus ca se mai da un gol. Bonusul care de fapt nu exista, dar pe care tu il primesti doar daca il ceri, iar dup ace il ceri, il ai, il vezi, il folosesti de el, dar daca il castigi, nu il mai vezi. Deci, trebuie s ail pierzi. Comunicarea este sub orice critica. Unul dintre cele mai mari minusuri il reprezinta faptul ca sunt oferite cote gresite, iar pariul, desi este castigator, iti este anulat mult dupa ce meciul s-a incheiat si nu inainte sau in timpul desfasurarii meciului, fara asumarea vreunei responsabilitati din partea casei de pariuri

Alte minusuri ar mai fi cotele slabe, aplicatia pentru mobil este slaba, daca dai “back”te scoate din aplicatie, dar si greseli gramaticale.

Știri relevante