Menu

Epic ape Betano

Epic Ape betano
Slotul online Epic Ape de la Playtech joacă pe o grilă 6×4 și oferă 4.096 de moduri diferite de a câștiga. Simbolurile stivuite și jocurile gratuite sunt ceea ce înseamnă acest joc în timp ce călătoriți în junglă pentru niște premii fantastice.

Deși slotul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că este dificil să obții cele mai multe premii, multiplele modalități de a câștiga sunt extrem de tentante. Indiferent dacă joci Epic Ape gratuit sau pe bani reali, merită cu siguranță o învârtire!

Intră în junglă cu epic ape Betano

Mașina de slot Epic Ape Betano te duce într-o excursie captivantă în junglă. Vinile sunt puternic împletite în spatele rolelor și poți simți umiditatea tropicală în timp ce ecranul se umple cu mici țânțari bâzâit în timp ce joci.

Roletele sunt de un verde smarald, cu simboluri viu colorate, inclusiv pantere, cameleoni, broaște, jaguari și, desigur, maimuța maiestuoasă.

O coloană sonoră misterioasă este redată în timp ce rotiți rolele, cu greieri auziți în fundal.

Epic ape Betano

Slotul online Epic Ape de la Playtech include o varietate de simboluri stivuite și funcții de jocuri gratuite. La sfârșitul ecranului, puteți vedea o serie de opțiuni pe care le puteți ajusta înainte de a începe rotiri. În primul rând, puteți ajusta valoarea monedei dvs. de la 0,01 monede la 2,00 monede. La rândul său, ajustarea valorii monedei vă va ajusta simultan pariul total de la 0,40 la 80,00.

Epic ape Betano

Cel mai mare simbol de plată din slot este maiestuoasa maimuță, plătind de 300 de ori pariul dvs. atunci când obțineți 6 simboluri stivuite pe role și de 150 de ori pariul dvs. când obțineți 3 simboluri stivuite. Simbolurile cu cea mai mică plată sunt numerele 10 și 9, plătind de 100x pariul dvs. cu 6 simboluri și de 40x pariul dvs. cu 3 simboluri potrivite.

Jocul are un RTP de 95,96% și o volatilitate ridicată, ceea ce va face ca câștigurile de aterizare să fie puțin mai provocatoare.

Slotul vă oferă și alte două opțiuni: „Autoplay” și „Turbo Spin”. Redarea automată vă va permite să alegeți între 10, 25, 50 și 99 de rotiri automate, în timp ce Turbo Spin va omite unele animații câștigătoare și efecte sonore pentru a învârti rolele mai repede.

Cum să pariuri pe Betano? Citiți materialul nostru.

Funcție bonus în junglă la epic ape Betano

Slotul online Epic Ape este un slot frumos proiectat, dar sunt caracteristicile care ne fac să revenim pentru mai multe. Simbolul sălbatic aici este reprezentat de un diamant strălucitor albastru și acesta poate apărea numai pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6. Simbolul wild poate înlocui orice, cu excepția simbolului scatter, iar cel mai bun lucru este că se poate multiplica cu x2, x3 și x5 în timpul funcției Jocuri gratuite.

Simbolul scatter din joc este simbolul Jocuri gratuite. Dacă obțineți mai mult de 3 scatters, veți declanșa funcția Jocuri gratuite. Cu cât primești mai multe simboluri scatter, cu atât poți declanșa mai multe jocuri gratuite.

  • 3 simboluri Scatter: veți primi 8 jocuri gratuite
  • 4 simboluri Scatter: veți primi 15 jocuri gratuite
  • 5 simboluri Scatter: veți primi 25 de jocuri gratuite
  • 6 simboluri Scatter: veți primi 100 de jocuri gratuite

Dacă, în timpul funcției Jocuri gratuite, aterizați pe 2 sau mai multe simboluri scatter, mai multe jocuri gratuite vor fi recompensate.

  • 2 simboluri Scatter: veți primi 5 jocuri gratuite
  • 3 simboluri Scatter: veți primi 8 jocuri gratuite
  • 4 simboluri Scatter: veți primi 15 jocuri gratuite
  • 5 simboluri Scatter: veți primi 25 de jocuri gratuite
  • 6 simboluri Scatter: veți primi 100 de jocuri gratuite

Puneți pariurile pe Aplicatie Betano – https://pariubet.ro/aplicatie-betano/. O modalitate ușoară de a juca de pe telefon.

Știri relevante