Epic Ape ne aminteste de o aventura in jungla pe slots

Epic Ape ne aminteste de o aventura in jungla pe slots

Slotul online Epic Ape de Playtech joaca pe o grila 6×4 si ofera 4.096 moduri diferite de a castiga. Simboluri stivuite si jocuri gratuite sunt ceea ce inseamna acest joc in timp ce calatoriti in jungla pentru niste premii fantastice.

Desi slotul are o volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca este dificil sa obtii cele mai multe dintre premii, multiplele modalitati de a castiga sunt extrem de tentante. Fie ca joci Epic Ape gratuit sau pe bani reali, merita cu siguranta sa te intorci!

Masina de jocuri Epic Ape te duce intr-o calatorie interesanta in jungla. Vita de vie este puternic impletita in spatele tambururilor si puteti simti umezeala tropicala pe masura ce ecranul se umple cu tantari mici care bazaie in timp ce va jucati.

Mulinete sunt verde smarald cu simboluri viu colorate, inclusiv pantere, cameleoni, broaste, jaguari si, desigur, maimuta maiestuoasa. O coloana sonora misterioasa este redata in timp ce invartiti rolele, cu greierii auziti in fundal.

Slotul online Epic Ape de Playtech include o varietate de simboluri stivuite si functii gratuite de jocuri. La sfarsitul ecranului, puteti vedea o serie de optiuni pe care le puteti regla inainte de a incepe rotirile. In primul rand, puteti regla valoarea monedei dvs. de la 0,01 monede la 2,00 monede. La randul sau, ajustarea valorii monedei dvs. va ajusta simultan pariul total de la 0,40 la 80,00.

Simbolul cu cea mai mare plata din slot este maimuta maiestuoasa, platind 300 de ori pariul dvs. atunci cand primiti 6 simboluri stivuite pe role si 150 de ori pariul dvs. cand obtineti 3 simboluri stivuite. Cele mai mici simboluri platite sunt numerele 10 si 9, platind 100x pariul dvs. cu 6 simboluri si 40x pariul dvs. cu 3 simboluri potrivite.

Jocul are un RTP de 95,96% si o volatilitate ridicata, ceea ce va face ca castigurile de aterizare sa fie ceva mai provocatoare. Slotul va ofera, de asemenea, alte doua optiuni: „Redare automata” si „Turbo Spin”. Redarea automata va va permite sa alegeti intre 10, 25, 50 si 99 de rotiri automate, in timp ce Turbo Spin va sari peste unele animatii castigatoare si efecte sonore pentru a roti rolele mai repede.

Slotul online Epic Ape este un slot frumos conceput, dar caracteristicile ne fac sa revenim pentru mai multe. Simbolul salbatic de aici este reprezentat de un diamant albastru stralucitor si acesta poate aparea numai pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6. Simbolul salbatic poate inlocui orice, cu exceptia simbolului scatter si cel mai bun lucru este ca se poate inmulti cu x2, x3 si x5 in timpul functiei Jocuri gratuite.

Știri relevante