Eroi de slot se intalnesc Batman v Superman: Dawn of Justice

Eroi de slot se intalnesc Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice este atat un film lansat in 2016, cat si datorita Playtech avem si o versiune slot pentru acesta. Adesea urmaresc titluri de marca precum acesta si sunt apreciați pentru treaba pe care o fac cu el. Jocul pe care il avem aici ofera o grafica excelenta, care se bazeaza pe unul dintre cele mai mari filme cu teme de super-eroi din 2016.

Dawn of Justice funcționeaza cu 25 de linii active, bazandu-se pe 5 role pentru a te roti si pentru a obține acele victorii. Premii mari va asteapta in interior, pana la 1.250 de ori oferite in schimbul pariului dvs., transformandu-se in bani de pana la 125.000 USD. In plus fața de aceste premii, exista si jackpoturi progresive, cele obisnuite de la DC Comics, plus caracteristici precum jocuri gratuite (doua tipuri) si mai multe simboluri wild.

Configurarea unui pariu pentru acest slot necesita 25 de monede selectate si, de fapt, nu exista nicio modalitate de a paria fara atatea monede. Puteți alege doar pariul total, incepand de la o valoare minima de 0,50 USD si ajungand in cele din urma la maximum 2,500 USD. Pentru a utiliza acea gama de pariuri, va trebui sa selectați un pariu pe linie de la 0,02 la 100 USD.

Sloturile care au o tema marca DC Comics vor avea, de asemenea, propriile jackpot-uri progresive, dintre care patru in total si oferite la intamplare. Daca nu puteți obține unul dintre aceste premii, atunci probabil ca veți forma o combinație de cinci salbatici, care pot plati pana la 1.250 de monede. Valorile monedelor din acest slot sunt suficient de mari incat sa poți ajunge cu un premiu de 125.000 USD datorita lor.

Jocul are mai mult de un simbol salbatic pe care sa se bazeze, fiecare fiind capabil sa acționeze ca un substitut. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevarat important este ca aceste salbatici pot forma combinații care vor plati intre 75 si 1.250 de monede, atunci cand trei pana la cinci sunt la locul lor pe o linie. Celalalt simbol care poate plati atat de mult este semnul Bat / Superman, cu cel din urma plasat deasupra primului.

Cele doua salbatice care sunt inspirate de personajele principale, Batman si Superman, vor fi folosite ca Shifting Wilds. Aceste simboluri raman pe role odata ce aterizeaza, deplasandu-se intr-o anumita direcție (Batman la dreapta, Superman la stanga). Se misca o poziție in timpul fiecarei rotiri, pana cand dispar. Daca apar pe acelasi rand, atunci se vor ciocni si vor declansa jocuri gratuite nelimitate.

Jocurile gratuite Batman v Superman va vor cere sa alegeți supereroul care va va reprezenta. Cand supereroii se intalnesc pe rand, se lupta, iar rotirile gratuite continua atat timp cat eroul tau este castigatorul. Cu fiecare ciocnire, se adauga salbatici noi la role, plus veți obține si rotiri gratuite suplimentare.

Al doilea tip de joc gratuit se numeste Zori de Justiție. Doomsday Stacked Wild trebuie sa acopere in intregime a treia tambur, pentru ca aceasta caracteristica sa poata porni. In timpul rotirilor gratuite, el se deplaseaza de la rola 5 la prima. Pentru a impinge Doomsday inapoi, pe masura ce se misca spre stanga, trebuie sa aterizați simbolurile Super Hero in calea sa.

Știri relevante