Menu

Este bet 365 legal in romania?

Este bet 365 legal in romania?

Este bet 365 legal in romania?

Bet365 este una dintre agentiile de pariuri din Romania care se bucura de cea mai mare popularitate in randul pariorilor romani. Cel putin, atata timp cat a fost deschisa in Romania.

Din pacate, azi Bet365 a fost scoasa complet din legalitate, dovada fiind mesajul oficial al ONJN de pe site-ul casei de pariuri. Problemele pe care le-a avut aceasta casa de pariuri cu autoritatile romane dateaza de mai multi ani. Desi activitatea Bet365 din Romania este sistata complet, exista numeroase posibilitati alternative.

Cum se stie deja, serviciile oferite de Bet365 au fost oprite pe teritoriul Romaniei, find invocate de autoritatile competente in domeniu, nerespectarea reglementarilor privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc. Conform mesajului original dat de ONJN, compania a fost pusa pe asa numita “lista neagra” a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate in Romania. Printre motivele invocate, se Numara plata taxelor si impozitelor de licenta si autorizare.

Prin urmare, si pentru pariorii rezidenti in Romania este interzisa accesarea sau utilizarea acestor site-uri , iar incalcarea dispozitiilor atrage sanctiuni economice in valoare de pana la 10,000 de lei.

Probleme cu licentierea Bet365 a avut inca de la intrarea pe piata pariurilor din Romania. Procesul de licentiere a inceput inainte de anul 2015, iar sfarsitul acelui an nu era incheiat inca. In acea perioada, jucatorii romani puteau sa se inregostreze oficial si legal pe site-ul BET365 doar daca erau rezidenti intr-o tara in care aceasta casa de pariuri obtinuse deja licenta de functionare.

Ulterior, licenta site-ului a fost si ea aprobata, fiind in deplina legalitate cativa ani, iar datorita diversitatii mari de servicii, a devenit agentia cu cele mai mari incasari din tara.

In schimb, odata cu infiintarea ONJN, Bet365 a fost complet in afara legii, acest status fiind valabil si azi, nestiindu-se exact cand va redeveni legal.

Știri relevante