Menu

Este o lume incredibil de competitiva la eSports

In plus, cei mai buni jucatori sunt capabili sa castige bani prin sponsorizari in acelasi mod in care ar putea participa jucatorii de tenis sau jucatorii de tenis. Companiile majore cauta mereu modalitati de a se transforma intr-o noua audienta, iar eSports le ofera sansa exact acest lucru. Cand combinati banii disponibili prin sponsorizare cu tipurile de premii care au fost oferite pentru cele mai mari turnee, nu este greu de vazut de ce dedicatia este o calitate necesara a sportivilor de top eSports.

Banii ar putea foarte bine sa fie forta motrica si ceea ce mentine anumite personalitati concentrate pe ceea ce trebuie sa faca pentru a face acest lucru, dar pentru cei care ar putea sa nu fie interesati de bani, atunci este posibil ca competitivitatea sa fie suficienta pentru a conduce le pe. Vice a sugerat ca exista atat de multi oameni care traiesc in Franta, cat joaca League Of Legends, iar in timp ce unii dintre ei nu pot fi chiar atat de buni, cu siguranta ca este un teren ridicol pentru care se va lupta. Cu salarii de pana la 320.000 de lire sterline pe an, nu este tocmai socant ca oamenii ar putea sa fie cei mai buni.

Felul in care oamenii sunt descoperiti nu este neaparat acelasi lucru ca si in alte sporturi. Acest lucru aduce un avantaj avantajului competitivitatii, deoarece nu puteti fi sigur cum veti face trecerea spre a fi o vedeta de top eSports. Zach Scuderi este un bun exemplu despre modul in care jucatorii pot sa urce scara in diferite jocuri. Face prietenie cu altcineva in jurul aceleiasi abilitati ca el si perechea dintre ei s-au descurcat bine in competitii mai mici. Acest lucru i-a determinat in cele din urma sa fie observat de cineva care lucreaza pentru cea mai de succes echipa eSports din lume, Cloud9. Acest pic de noroc este necesar pentru a ajunge la varf, cum ar fi competitivitatea in joc.

Nu trebuie sa castigi turnee pentru a castiga bani in timp ce jocul turneului este locul in care sunt banii seriosi, nu este singura modalitate de a castiga un ban sau doi. La urma urmei, castigatorii turneului sunt limitati de numarul de turnee in joc simultan. Cand Ryan Visbeck si-a castigat reputatia ca unul dintre cei mai buni jucatori StarCraft II din afacere, a decis sa nu se alature unei echipe si, in schimb, a lucrat ca freelancer.

Știri relevante