Menu

Este posibil ca Bet365 sa revina in Romania

Este posibil ca Bet365 sa revina in Romania

Ei bine, Bet365 Romania nu detine in prezent o licenta de jocuri de noroc acordata de Comisia de Jocuri de Noroc din Romania, asa ca da. Aceasta inseamna ca, pentru a continua sa functioneze, trebuie sa respecte regulile stabilite in acordul de licenta.

Ce se intampla daca nu se conformeaza?

Isi vor scoate licenta si nu vor mai putea accepta niciun fel de tranzactie de jocuri de noroc.

Veti fi incantat sa stiti ca Comisia de jocuri de noroc din Romania are puterea de a-si aplica codul de practica si daca se constata ca o companie sau o alta companie incalca termenii si conditiile prevazute, atunci se vor lua masuri pentru eliminarea licentei imediat.

Right va permite sa va aruncati in partea suculenta si sa aruncati o privire asupra diferitelor piete care sunt oferite. Pur si simplu, exista prea multe sporturi de listat cand vine vorba de optiuni de pariere cu piete de pe tot globul.

Practic, Bet365 Romania ofera o multime de optiuni sportive pentru jucatorii lor. Au primit unele lucruri cu adevarat obscure pe care nu le veti gasi la alte case de pariuri online si au o multime de optiuni diferite in domeniul sporturilor populare, cum ar fi fotbal, cricket, tenis si curse de cai.

Toate sporturile pe care poti paria la Bet365 Romania sunt listate pe site-ul sau in aplicatia lor, iar noua lor platforma interactiva imbunatatita iti permite sa atragi rapid cote la orice sport in zona ecranului principal oricand doresti. Am gasit intotdeauna ca platforma Bet365 Romania este foarte rapida, iar timpul de incarcare pentru toate pietele este practic inexistent. In opinia mea, au primit si una dintre cele mai mari si mai bune sectiuni in joc.

Din experienta mea, Bet365 Romania are cea mai larga gama de cote si piete in joc pe care le vei gasi oriunde pe web.

Pentru a vedea ce este disponibil, trebuie doar sa atingeti orice link sau buton „In joc” de pe site-ul Bet365 Romania si veti ajunge acolo unde trebuie sa fiti.

Dupa parerea mea, o alta caracteristica de top este modul in care poti prefera diferite piete din sectiunea lor live. Aceasta lipeste piata aleasa in partea de sus a ecranului, astfel incat sa puteti vedea ce se intampla fara a derula prea mult. Tocmai am dat clic pe steaua de langa orice piata pe care doream sa o adaug la favorite si a fost listata inainte de rest. O caracteristica de cea mai buna calitate, simpla, dar foarte eficienta!

Sunt, de asemenea, un mare fan al scorurilor live si al statisticilor de meci din sectiunea In-Play de la Bet365 Romania, foarte util pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in direct la eveniment. Statisticile furnizate sunt de fapt destul de aprofundate, am gasit cu cat evenimentul este mai mare cu atat sunt mai multe disponibile si sunt bune pentru lucruri precum forma echipei sau capul in cap.

Oricine ar face o recenzie a Bet365 Romania care se uita la optiunile lor in joc ar fi impresionat si, pe langa toate functiile mentionate mai sus, puteti viziona chiar si unele evenimente in direct prin sectiunea In-Play – acesta este un serviciu de pariere si de urmarire. Aveti nevoie de un cont finantat sau ati plasat un pariu in ultimele 24 de ore pentru a urmari si restrictiile geografice se aplica.

Știri relevante