Evidenta pariurilor plasate un ajutor spre profit

Evidenta pariurilor plasate un ajutor spre profit

Daca doriti sa luati in serios pariurile sportive si doriti sa va depuneti eforturile in profitabilitatea pe termen lung, cu siguranta trebuie sa va urmariti progresul – in detaliu. Singura modalitate de a face acest lucru este sa configurati un jurnal special de pariuri in care sa inregistrati totul.

Jurnalul simplu al pariorului

Ar trebui sa notati fiecare pariu sportiv pe care il faceti in jurnalul de pariuri. Aceasta procedura este incredibil de utila, deci cu cat o stapanesti mai repede, cu atat mai bine. Acest lucru va va spori sansele de a obtine profitabilitate pe termen lung de multe ori. Cu alte cuvinte, jurnalul de pariuri va deveni cel mai bun prieten al tau in rutina zilnica de pariuri.

Daca sunteti nou in lumea pariurilor sportive, crearea unui jurnal de pariuri va va deschide ochii pentru a accesa pariurile si va va oferi treptat acces la o multitudine de informatii la care nu ati avut acces pana acum. Imaginati-va ca puteti cauta in jurnal si sa evaluati retrospectiv ce ati facut bine in trecut si ce ati gresit. Aceste date sunt cu adevarat de nepretuit, deoarece va acutizeaza treptat gandirea la pariuri si va ajuta sa va mutati pariurile la cel mai profesional nivel posibil.

Ar trebui sa scrieti urmatoarele valori in jurnal:

  • Data – Cand ati plasat pariul.
  • Sport – Pe ce sport pariezi.
  • Eveniment – Ce meci specific a fost.
  • Selectie – Echipa pe care ati pariat.
  • Back / Lay – Indiferent daca este „inapoi” (pariezi pe castig) sau „lay” (pariezi ca nu castigi).
  • Cote – Cotele pe care le-ati primit la pontul dvs. de pariere.
  • Dimensiunea pariului – Suma de bani pe care ati pariat.
  • Win / Loss – „V” pentru victorie, „P” pentru pierdere.
  • Profit / Pierdere – suma castigata / pierduta din cauza unui pariu dat.
  • Criterii de pariere – O mica sectiune in care specificati motivele pentru care ati facut pariul.

In ceea ce priveste pastrarea jurnalului in sine, puteti cumpara un jurnal clasic sau il puteti pastra pe un computer in Excel. In general, pastrarea unui jurnal pe computer este mai usoara, dar depinde de preferintele personale ale fiecarui parior.

Foarte curand dupa stabilirea jurnalului de pariuri, veti incepe sa observati toate beneficiile pe care vi le aduce managementul acestuia. Vom aborda acest subiect in urmatoarele lectii ale scolii noastre de pariuri, asa ca asigurati-va ca studiati toate lectiile!

Știri relevante