Menu

Evita plasarea meciurilor suspecte cu sume mari

Aceasta este una evidenta, daca utilizati informatii privilegiate pentru a-ti creste sansele de castig, atunci veti fi interzis, de asemenea, incalcati legea, deoarece aceasta este in vigoare frauda. Acesta este un motiv pentru care fotbalistii si majoritatea sportivilor si femeilor sunt restrictionati in ceea ce pot juca.

Sincer, daca ati depus efortul de a obtine informatii privilegiate cu privire la ceva, atunci probabil ca nu aveti niciun bine si riscati sa fiti prins. Acesta este un motiv pentru care este greu sa pariezi pe lucruri precum transferurile de fotbal, deoarece este adesea prea usor de exploatat

Acum, daca sunteti implicat in rezolvarea meciului de orice fel, acest lucru va duce desigur la o suspendare imediata, fonduri retinute si eventuale raportari catre politie. Exista multe cazuri in care s-a suspectat remedierea meciului, din cauza activitatii de pariere suspecta (a se vedea in continuare), dar conturile de apel au fost reactivate. Multe dintre acestea sunt facute de software si nu este o dovada de prost.

Asa cum am evitat in ultima sectiune casele de pariuri folosesc oameni si programe software pentru a detecta activitatea de pariere suspecta si, daca suspecteaza ca ati fost implicat intr-o astfel de activitate, asteptati o suspendare foarte rapida.

Evident, daca ai folosit cunostinte privilegiate sau obtinute in mod fraudulos pentru a paria, atunci sunt destul de corecte, dar adesea punterii normali se impletesc in acest lucru si adesea nu inteleg de ce.

S-ar putea sa se intample ca ati sprijinit o piata pe care altcineva a incercat sa o remedieze sau sa o modifice, prin urmare rezervarea ar putea sa va suspende pariurile sau contul in timp ce investigheaza. Daca nu ati facut nimic gresit, ar trebui sa se rezolve la timp.

O problema aici este insa ca unii utilizeaza informatii confidentiale si nu isi dau seama neaparat ca au facut acest lucru. Acest lucru se poate intampla adesea daca v-ati inscris la unele dintre aceste „servicii de basculare”, unele dintre ele functionand fara scrupule si va pot sugera sa pariati pe rezultate care nu sunt in intregime oneste. Daca vi se intampla acest lucru, atunci sunteti nefericiti si ati putea explica situatia operatorului si sperati sa va reinstalati contul.

Știri relevante