Menu

Evolutia cartonaselor in meci si efectul pe echipe

Este o intrebare evidenta de pus, dar rezervarile s-au schimbat mult de-a lungul anilor? Adica, a existat o era in Premier League, cand jucatorii erau la nivelul lor cel mai murdar din punct de vedere al numarului de rezervari si cartonase rosii pe care le-au aratat?

Tabelul de mai sus arata cele mai galbene si rosii carti pe care le-a primit un jucator de-a lungul fiecarui sezon, precum si cate jucatori li s-a aratat ca multe dintre carti.

Dupa cum vedeti, cele mai putine cartonase galbene expuse unui jucator pe parcursul sezonului sunt 10 si cel mai mare este 14. Este interesant de mentionat ca, in toate cele doua sezonuri in afara de cele 14 cartonase galbene, au fost expediati si 5 jucatori. .

Este sugestiv un sezon in care fie jucatorii au mai multe sanse sa se implice intr-un joc violent, fie altfel, arbitrii au fost mai multumiti de carti decat in ​​anotimpurile anterioare. Aceasta a fost sustinuta de anotimpurile in care cele mai putine cartonase galbene au fost afisate, de asemenea, cele in care doar 2 carti rosii au fost afisate acelorasi jucatori pe parcursul unei campanii.

Este departe de un sistem perfect, dar site-ul Premier League este pastrat la curent in anotimpurile cand vine vorba de cartile afisate, asa ca merita sa aruncati o privire pentru a vedea daca arbitrii par placuti in timpul campaniei inainte de a face pariuri.

Este o declaratie indelungata din partea pundit-urilor si a comentatorilor, care face bine in Europa poate afecta forma de liga a unei echipe. Evident, cu cat veti merge mai departe in cele mai mari competitii, cu atat va trebui sa jucati mai multe jocuri, cu un numar suplimentar de meciuri care duce la un risc crescut de accidentare si jucatorii devin obositi. Acest lucru poate sangera in performantele ligii si poate face diferenta in capacitatea unei echipe de a face la fel de bine pe plan intern ca in Europa. Sau o face?

Cand lucrurile sunt declarate in mod regulat de comentatori, de presa si de persoanele platite pentru a vorbi despre fotbal, acesta poate deveni rapid „adevarat”, indiferent de datele statistice in joc. Puteti permite apoi aceste lucruri sa va permita gandurile inainte de a plasa un pariu si de a fi influentat de ceva care s-ar putea sa nu fie de fapt un factor. Pentru a privi adevarul din spatele problemei, vom arunca o privire asupra rulajelor celor doua echipe care au ajuns in finala Ligii Campionilor in 2017-2018.

Știri relevante