Menu

Exemplu de limitare a contului de pariuri

Un exemplu in care acest lucru devine relevant este pentru cei care pariaza in sindicate. Nu este nimic in neregula cu pariurile sindicale, nu? Multi oameni o fac pana la urma?

Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, aceasta intra in conformitate cu regulile de pariere ale tertilor si, in cazul in care, daca te gasesti, faci pariuri sindicale, teoretic, poti avea contul tau suspendat, castigurile nu pot fi achitate.

Exista cateva cazuri cu privire la acest aspect, in cazul in care rezervarile au refuzat sa plateasca sume mari atunci cand se suspecteaza pariurile sindicale. Un astfel de caz se concentreaza pe Betano pentru o suma mare, puteti citi un studiu de caz in acest sens.

Lasand pe altcineva sa foloseasca contul

inrudit Nu puteti lasa pe altcineva sa utilizeze contul dvs. de pariuri care se preface ca sunteti la fel, asa cum nu puteti lasa pe altcineva sa utilizeze contul dvs. bancar.

Legile sunt din nou acolo pentru a proteja copiii de jocurile de noroc, grupurile vulnerabile si de a reduce suma utilizata de industrie pentru veniturile infractionale.

Din nou, insa, multi oameni sunt prinsi de asta atunci cand au permis cuiva sa isi foloseasca contul pentru ceea ce vad ca motive nevinovate.

Sa spunem ca sunteti in strainatate si nu aveti voie sa pariati cu contul dvs. in tara respectiva. Sunteti telefonul acasa si obtineti un membru sau un prieten al familiei pentru a va conecta la cont si a paria. Acum ati incalcat conditiile site-ului si puteti fi interzis.

In realitate, este putin probabil sa fiti aflati daca nu faceti acest lucru in mod regulat, dar ceva la care sa va ganditi.

Desigur, daca esti prins, permitand cuiva sub 18 ani sa-ti foloseasca contul, atunci nu vei fi doar interzis de catre agentul de rezervare, de asemenea, vei avea probleme cu politia, deoarece tocmai ai incalcat legea.

Acest lucru se intampla, de asemenea, o cantitate mare de copii isi folosesc conturile parintilor sau tutorii responsabili pentru a juca, iar parintii sunt responsabili din punct de vedere legal pentru a preveni acest lucru.

Daca cineva si-a folosit contul fara permisiune, atunci desigur puteti spune companiei de pariuri, acest lucru este oricum penal, mai ales daca persoana a folosit bani in contul dvs. Prin urmare, daca raportati pe cineva pentru accesarea contului dvs., asigurati-va ca il intelegeti si nu va deranjati ca faptasul are probleme.

Știri relevante