Menu

Exista pariuri non-sportive si speciale peste tot

Exista pariuri non-sportive si speciale peste tot

Novitatea si pariurile speciale sunt mai populare ca niciodata si pentru evenimente mari, cum ar fi alegerile guvernamentale, suma pariata in Romania poate atinge cu usurinta zeci pana la sute de milioane anual. Pariurile de noutate se aplica atat pe pietele sportive, cat si pe cele non-sportive si acopera in mod eficient orice linie de pariere care nu intra in categoriile standard ale pietei sportive.

Pariurile de noutate pot fi plasate in politica, emisiuni TV, ceremonii de premiere, cum ar fi Oscarurile, vremea, urmatorul papa, gazdele viitoare ale Olimpiadei, il numiti daca puteti prezice un rezultat pe ceva, exista o carte de carte pentru a va oferi. un pret pe aceasta. Multe site-uri de pariuri vor oferi, de asemenea, cote pe pietele speciale daca luati legatura cu acestea.

In ceea ce priveste ofertele de pariuri speciale, in niciun caz nu sunt egale, unele sunt cu siguranta mai bune decat altele in ceea ce priveste profunzimea pietei si a valorii. De fapt, acesta este un domeniu in care preturile pot varia cu 100% sau mai mult intre rezervari, astfel incat sa cautati cele mai bune site-uri si oddss este intr-adevar util. In acest ghid va prezentam cele mai bune rezervari pentru pariuri speciale, tipurile de pariuri pe care le puteti plasa, cum puteti gasi pariuri live si cum puteti obtine cele mai bune preturi.

Pariurile de sol este un fenomen foarte modern, cresterea rapida a popularitatii a fost determinata de varsta pariurilor online care acum ne ofera acces la mai multe piete de pariuri ca niciodata.

In secolul trecut noutatile au fost puse pariuri individual, cu punerii care se apropiau de casele de pariuri pentru a le oferi cote de aparitie a unui eveniment specific. Acest lucru a fost extrem de necompetitiv, iar preturile oferite au fost, in general, foarte slabe.

Se crede ca aceste pariuri pot fi identificate intr-un pariu plasat in 1989 de catre un barbat din sudul Tarii Galilor, care a blocat 30 de lire sterline la cinci evenimente care au avut loc inainte de implinirea mileniului. Acestea au fost Cliff Richard sa primeasca o cavalerie, EastEnders sa fie inca in aer, emisiunile australiene Home and Away si Vecine sa fie inca difuzate la televiziunea britanica si U2 pentru a fi inca impreuna. A mers doar si a castigat aproape 200.000 de lire sterline!

De atunci s-a schimbat o suma uriasa si acum puteti gasi pariuri inedite cu aproape fiecare rezervare din lume. Unele piete atrag milioane de lire sterline in pariuri. De exemplu, atunci cand personajul Lucy Beale a fost ucis pe sapunul din Romania, indicatorii EastEnders ar fi pariat mai mult pe acest lucru decat orice alt pariu inedit din istoria britanica.

Știri relevante