Exista sute de pagini web cu rezultate loto pentru loterii

Exista sute de pagini web cu rezultate loto pentru loterii

Deci, baza strategiei noastre de rezultate loto este de a juca probabilitatile sau de a juca ceea ce este cel mai probabil sa se intample. Daca ceva rar sau nu se intampla niciodata in desenele de rezultate loto sau daca ceva nu s-a mai intamplat pana acum in istoria desenelor de rezultate loto, nu ar trebui ca bunul simt sa va spuna sa nu va asteptati sa se intample pentru prima data doar pentru ca ati pariat pe ea?

De exemplu, sase numere consecutive (cum ar fi 1-2-3-4-5-6) nu au fost extrase niciodata in niciun joc de rezultate loto de stat sau international. Este foarte putin probabil ca, daca nu s-a mai intamplat niciodata, sa se intample saptamana aceasta doar pentru ca iti pui banii pe ea! Formula noastra de rezultate loto de bun simt va spune sa nu jucati sase numere consecutive pe un singur panou de joc.

Multi oameni joaca o multime de numere, deoarece considera ca este „datorat”. Este o notiune gresita ca, in Lotto, totul trebuie sa se uniformizeze. Acest lucru pur si simplu nu este adevarat. La New York, Lotto numarul 45 a repartizat 100 de desene fara o singura victorie. Au existat mai multe jocuri Lotto in care un numar de loto a trecut peste 70 de jocuri fara succes.

In jocul Lotto New York 6/59 de doua ori pe saptamana, fiecare combinatie cu sase numere are sansa de a lovi o data la 433.245 de ani !! Deci, ar fi inutil sa joci aceleasi sase numere saptamana dupa saptamana, an dupa an, pentru ca crezi ca sunt „datorate” lovirii. V-ati paria banii pe un cal de curse care a pierdut ultimele 50 de curse, crezand ca „urmeaza” sa castige? Desigur ca nu!

Balanced Wheels® ofera banilor mai mult efect de parghie si va imbunatatesc dramatic sansele de a castiga premii la loto. Acestea sunt cele mai importante instrumente pe care un jucator de rezultate loto le poate folosi pentru a obtine imbunatatirea imediata a cotelor. Aceste sisteme de rezultate loto va permit sa alegeti un grup mare de numere de loto care sunt plasate intr-un model de loto determinat stiintific pe biletele de pariu pentru a va oferi o garantie specifica de castig.

Daca prindeti cele sase (cinci sau patru numere de rezultate loto castigatoare) in grupul mare de numere de rezultate loto pe care le-ati ales, aveti garantat ca veti castiga cel putin un premiu specific (care variaza in functie de garantia de castig a rotii alese). Insa ai putea castiga mai multe premii la rezultate loto sau chiar primul jackpot – asa cum au castigat deja zeci de mari castigatori la rezultate loto. Castigarea mai multor premii de loto simultan face ca aceste sisteme de loto sa fie interesante, distractive si profitabile de utilizat.

Știri relevante