Menu

Expekt te face să îţi ascuţi pariurile

Expekt te face sa iti ascuti pariurile

Expekt a intrat în scenă pentru prima dată în 1999

În Suedia, dar biroul lor principal are sediul în Malta, care angajează peste 150 de persoane. Site-ul a fost fondat de antreprenorii Conny Gesar şi Christian Haupt şi a devenit unul dintre primii operatori de pariuri sportive din nordul Europei care a operat online. În timp ce au clienţi din Marea Britanie, cea mai mare piaţa a acestora este bazată în nordici. Aceştia lucrează cu diverşi ambasadori sportivi în toată nordul Europei, cum ar fi Zibi Boniek şi Sepp Piontek.

Pe lângă faptul că oferă pariuri sportive, site-ul are şi o selecţie sănătoasă de alte jocuri, cum ar fi poker, sute de jocuri slot şi un cazinou live. Pariurile sportive live sunt de asemenea disponibile la evenimente sportive majore, cum ar fi Australian Open şi Wimbledon, precum şi divizii de fotbal, precum Serie A şi Divizia Primera spaniolă. Pentru jocurile mari, cum ar fi aceste videoclipuri, este de asemenea transmis în flux, astfel încât să vă puteţi simţi parte a acţiunii. Aşadar, aruncăm o privire pentru a vedea dacă există vreun fel de bonus Expekt disponibil.

Expekt are servicii de calitate pe pagină web

Serviciul clienţi este disponibil pe site şi, spre deosebire de unii dintre concurenţii lor, este instantaneu prin intermediul chat-ului live care poate fi găsit în paginile de ajutor. Ca parte a recenziei noastre Expekt, am contactat bookie-ul prin mesajul de chat şi am primit un răspuns instant. Cu toate acestea, răspunsul a fost destul de elementar şi nu ne-a rezolvat problema. Există, de asemenea, o întrebare frecventă de bază care va acoperi cele mai multe întrebări obişnuite pe care le puteţi avea cu privire la depozite, retrageri şi informaţii despre site. Dacă doriţi să contactaţi casa de pariuri prin e-mail, puteţi face acest lucru şi deşi recomandăm chat-ul live pentru întrebări imediate, deoarece e-mailurile pot dura până la 24 de ore pentru o răspuns. În cele din urmă, puteţi lua legătura cu site-ul folosind pagina de contact uş. Din nou, este nevoie de până la 24 de ore pentru un răspuns, astfel încât există opţiuni mai rapide disponibile.

Deci, pe ce sport poţi paria la bookie? Evaluăm foarte mult acest site pentru ca, în ciuda dimensiunilor relativ mici şi a găzduirii către piaţa nordică, are o gamă decenţa de sporturi pe care să pariezi. La ultimul nostru număr, au fost peste 20 de sporturi diferite. Inclusiv e-sports să parieze pentru a te asigura ca nu vei fi scurt.

Expekt insita pe sporturi mai puţin populare în ofertă

Deşi există şi alte site-uri cu o reprezentare mai mare, credem ca pentru dimensiunea site-ului acesta este destul de impresionant, iar acoperirea este inclusă la toate preferatele tale, cum ar fi regulile Aussie, darts şi fotbal, precum şi fotbalul şi rugby-ul american. Dacă te-ai plictisit de toate sporturile obişnuite, cum ar fi să încerci mâna la un pariu pe ceva mai neobişnuit, cum ar fi handbal sau waterpolo? Alegerea este nesfârşită.

Site-ul nu este prea rău pentru a naviga, dar găsirea drumului în jurul paginii de sport nu este cel mai uşor lucru din lume. De exemplu, faceţi clic pe fila Promoţii şi veţi găsi o listă de promoţii oferite pe site, dar nu există detalii despre cum puteţi obţine aceste promoţii. Pentru aceasta, trebuie să derulaţi în jos până la tipărirea fină din partea de jos a paginii şi să parcurgeţi diferitele sub-sectiuni pentru a afla T&C-urile. Ceea ce este bine, însă, este apariţia secţiunii de pariuri sportive live (mai multe despre acest lucru mai târziu), care oferă statistici de baza privind performanţă echipei şi a jucătorilor, precum şi afişarea şanselor schimbătoare în joc. De asemenea, se întâmplă să săpăm titlurile de portocaliu şi verde strălucitor pe site, ceea ce reprezintă o schimbare frumoasă faţă de obişnuitele gri şi negru care par să constituie cea mai mare parte a site-urilor de pariuri în zilele noastre.

Știri relevante