Menu

Expekt te face sa iti ascuti pariurile

Expekt.com a intrat in scena pentru prima data in 1999, in Suedia, dar biroul lor principal are sediul in Malta, care angajeaza peste 150 de persoane. Site-ul a fost fondat de antreprenorii Conny Gesar si Christian Haupt si a devenit unul dintre primii operatori de pariuri sportive din nordul Europei care a operat online. In timp ce au clienti din Marea Britanie, cea mai mare piata a acestora este bazata in nordici. Acestia lucreaza cu diversi ambasadori sportivi in toata nordul Europei, cum ar fi Zibi Boniek si Sepp Piontek.

Pe langa faptul ca ofera pariuri sportive, site-ul are si o selectie sanatoasa de alte jocuri, cum ar fi poker, sute de jocuri slot si un cazinou live. Pariurile sportive live sunt de asemenea disponibile la evenimente sportive majore, cum ar fi Australian Open si Wimbledon, precum si divizii de fotbal, precum Serie A si Divizia Primera spaniola. Pentru jocurile mari, cum ar fi aceste videoclipuri, este de asemenea transmis in flux, astfel incat sa va puteti simti parte a actiunii. Asadar, aruncam o privire pentru a vedea daca exista vreun fel de bonus Expekt disponibil.

Serviciul clienti este disponibil pe site si, spre deosebire de unii dintre concurentii lor, este instantaneu prin intermediul chat-ului live care poate fi gasit in paginile de ajutor. Ca parte a recenziei noastre Expekt, am contactat bookie-ul prin mesajul de chat si am primit un raspuns instant. Cu toate acestea, raspunsul a fost destul de elementar si nu ne-a rezolvat problema. Exista, de asemenea, o intrebare frecventa de baza care va acoperi cele mai multe intrebari obisnuite pe care le puteti avea cu privire la depozite, retrageri si informatii despre site. Daca doriti sa contactati casa de pariuri prin e-mail, puteti face acest lucru si desi recomandam chat-ul live pentru intrebari imediate, deoarece e-mailurile pot dura pana la 24 de ore pentru o raspuns. In cele din urma, puteti lua legatura cu site-ul folosind pagina de contact us. Din nou, este nevoie de pana la 24 de ore pentru un raspuns, astfel incat exista optiuni mai rapide disponibile.

Deci, pe ce sport poti paria la bookie? Evaluam foarte mult acest site pentru ca, in ciuda dimensiunilor relativ mici si a gazduirii catre piata nordica, are o gama decenta de sporturi pe care sa pariezi. La ultimul nostru numar, au fost peste 20 de sporturi diferite. Inclusiv e-sports sa parieze pentru a te asigura ca nu vei fi scurt. Desi exista si alte site-uri cu o reprezentare mai mare, credem ca pentru dimensiunea site-ului acesta este destul de impresionant, iar acoperirea este inclusa la toate preferatele tale, cum ar fi regulile Aussie, darts si fotbal, precum si fotbalul si rugby-ul american. Daca te-ai plictisit de toate sporturile obisnuite, cum ar fi sa incerci mana la un pariu pe ceva mai neobisnuit, cum ar fi handbal sau waterpolo? Alegerea este nesfarsita.

Site-ul nu este prea rau pentru a naviga, dar gasirea drumului in jurul paginii de sport nu este cel mai usor lucru din lume. De exemplu, faceti clic pe fila Promotii si veti gasi o lista de promotii oferite pe site, dar nu exista detalii despre cum puteti obtine aceste promotii. Pentru aceasta, trebuie sa derulati in jos pana la tiparirea fina din partea de jos a paginii si sa parcurgeti diferitele sub-sectiuni pentru a afla T&C-urile. Ceea ce este bine, insa, este aparitia sectiunii de pariuri sportive live (mai multe despre acest lucru mai tarziu), care ofera statistici de baza privind performanta echipei si a jucatorilor, precum si afisarea sanselor schimbatoare in joc. De asemenea, se intampla sa sapam titlurile de portocaliu si verde stralucitor pe site, ceea ce reprezinta o schimbare frumoasa fata de obisnuitele gri si negru care par sa constituie cea mai mare parte a site-urilor de pariuri in zilele noastre.

Știri relevante