Menu

Exploatarea slabiciunilor din ofertele caselor online

Pariurile pe cote nu reflecta intotdeauna posibilitatile reale ale unui scenariu. In cele mai multe cazuri, sansele sunt o mai slaba reflectare a sanselor reale de a se intampla ceva, aceasta fiindca case de pariuri construiesc marje in cartea lor pentru a se asigura ca fac profit.

Chestia este ca preturile cote nu sunt doar dictate de probabilitati, la fel ca pietele financiare, dar sunt, de asemenea, predispuse la efectele increderii si opiniei umane. Aceasta inseamna ca, in cazul in care multi oameni intorc o linie pe o piata, aceasta va modifica preturile celorlalte rezultate posibile, atunci cand probabilitatile reale ale acestor rezultate nu s-au schimbat.

Pana la urma, un obiectiv al caselor de pariuri este crearea unei carti echilibrate, cu o proportie egala de pariuri pe toate rezultatele care sa asigure ca profitul se intampla. Pentru a echilibra o carte, cu toate acestea, uneori trebuie oferite sanse care sa fie mai bune decat adevarata valoare. Aici puteti gasi adesea linii slabe de exploatat. Daca sustineti sanse mai bune decat probabilitatea in mod regulat, atunci logica este desigur ca veti castiga mai mult.

Liniile slabe apar, de asemenea, in mod natural, atunci cand comerciantii nu pot preturi adecvate pe o piata, acest lucru se poate dat fiind faptul ca este inedit si nu s-a intamplat niciodata sau exista prea multe variabile pentru a calcula un rezultat precis. In aceste scenarii, exista mai mult spatiu pentru a gasi informatii de nisa care va pot ajuta sa gasiti o margine daca credeti ca bookie-ul a depasit-o si aveti cunostinte ca nu.

Daca inapoi regulat linii care au cote mai bune decat ar trebui sa faca, atunci veti fi observati de diversi algoritmi pe care operatorii ii utilizeaza pentru a urmari pariurile. Daca cred ca puneti pariuri pentru a exploata linii slabe, atunci va veti gasi cu un cont limitat destul de repede.

Din nou, pentru a evita sa fii prins, nu pariati intotdeauna doar pe liniile pe care crezi ca sunt slabe, chiar daca acest lucru diminueaza putin marja de profit, poate insemna ca vei pastra un cont nelimitat. Desigur, raspanditi-va si pariurile peste tot cu mai multe site-uri de pariuri.

Daca va retrageti mai mult decat depuneti intr-o perioada, majoritatea companiilor de pariuri va vor limita. Cu toate acestea, acesta este probabil cel mai nedrept motiv dintre care sa va restrangeti contul.

Știri relevante