Extra Chilli o sitautie picanta poate devenii castigatoare

Extra Chilli o sitautie picanta poate devenii castigatoare

Sunteti gata sa va condimentati viata si sa adaugati un plus de aroma de ardei iute la rutina zilnica? Ce zici de combinatie cu castiguri potential uimitoare pe parcurs? Ati aterizat in locul potrivit, deoarece Extra Chilli de la Big Time Gaming este exact ceea ce ati asteptat. Multumita motorului de jocuri semnat de dezvoltator Megaways, modalitatile prin care puteti castiga aici sunt estimate la un uimitor 117,649, ceea ce este practic nemaiauzit. Fiecare rotire se simte diferita, unica si poate fi in cascada in victorii astronomice datorita rolelor 6 + 1. Multitudinea de functii distractive, volatilitatea ridicata si multiplicatorul nelimitat fac din acesta un joc de slot pentru chilli in plus. Bine ati venit in Mexicul rural, unde mancarea este fierbinte, fierbinte, fierbinte, iar premiile pot fi si mai fierbinti.

Tema Extra Chilli este inspirata de cultura mexicana. Slotul principal este pozitionat in interiorul unui stand cu stive de usturoi, ardei iute si alte legume agatate de ambele parti. Fundalul prezinta mai mult sau mai putin acelasi lucru si este lipsit de activitate umana. Puteti auzi oameni mormaind in spaniola, cu toate acestea, nu sunt nicaieri. Big Time Gaming a investit mult efort in departamentul de grafica si sunet, deoarece setarea se simte incredibil de autentica si fidela a ceea ce reprezinta.

Slotul in sine este alcatuit din 6 role verticale si un al saptelea unul special, orizontal, care este situat sub celelalte. Acest lucru are ca rezultat o uimitoare 117.649 de modalitati posibile de a castiga. Pur si simplu nu poti ghici niciodata de unde va veni urmatorul castig pentru portofel. Datorita naturii particulare a jocului, jocul rapid este o optiune indisponibila, deoarece fiecare rotire poate fi o cauza a unei avalanse de dungi, daca norocul este de partea ta.

Pe partea luminoasa, redarea automata este la dispozitia dvs. si o puteti seta manual la 5, 10, 25, 50 sau 100 de cicluri consecutive de rotire cu optiunea de a seta o limita de pierdere, precum si o singura victorie. Sunetul poate fi activat sau dezactivat. In ceea ce priveste sunetul, zgomotul de fundal este foarte ciudat si frumos, dar odata ce ati apasat butonul de rotire, acesta se transforma intr-o melodie mariachi foarte dinamica si destul de monotona, care seamana cu melodia „La Cucaracha”, deci daca sunteti un clicker obsesiv, ar putea deveni mai degraba iritant pentru ureche, asa ca s-ar putea sa va ganditi sa o opriti.

Știri relevante