Menu

f+4 fortuna ce inseamna

f+4 fortuna ce inseamna

Pariul “F+4” de la Fortuna este un pariu special, in sensul ca un meci, ales din oferta pe ziua respectiva, va primi o cota mai mare, dar trebuie indeplinita o singura conditie, si anume, pe langa meciul respective, vor trebui puse pe bilet, inca 4 evenimente.

Aunt incluse in categoria acestui pariu special, meciuri din orice disciplina sportiva.

Acest tip de pariu face parte din optiunea “FORTUNA PLUS”, cu scopul de a se mari cota finala Trebuie spus ca, cota din prima coloana reprezinta cota normal pentru acea echipa, iar cota din coloana a 2 a reprezinta cota pe care o veti obtine daca la aceasta selectie veti mai adauga minim 4 evenimente pe bilet.

Acest tip de pariu are scopul de a imbunatati experienta pariorilor.Aceasta optiune va mari cota pentru victoria unei echipe direct proportional cu numarul pariurilor de pe bilet.

De asemenea, trebuie spus ca in cazul in care vreti sa jucati bilete in sistemul “sansa’ sau “bonus dublu”, nu trebuie sa jucati acest pariu special ‘F+4”,deoarece biletul nu va mai fi valabil pentru “sansa”sau “bonus dublu”.

Plus, acest tip de pariu este unul specific Fortuna, nicio alta casa de pariuri, on line sau offline nu are in oferta acest tip de pariu.

Știri relevante