Factorii cheie pentru pariuri reusite pe baseball

Vremea

S-ar putea sa fiti surprinsi de cat de lenesi sunt unii pariori atunci cand vine vorba de pariuri pe baseball. Un factor adesea neglijat este vremea. Desi poate parea minor, conditiile meteorologice pot efectua un drum lung spre determinarea rezultatului unui joc de baseball si atunci cand se pune la punct o strategie de pariere pe baseball.

De exemplu, jocurile care se joaca pe vreme calda tind sa aiba mai multe punctaje. Cand aerul este cald, densitatea aerului este mai mica. Asta inseamna ca exista mai putine frictiuni impotriva unei mingi in zbor, astfel incat o minge batuta va calatori mai departe decat va face in conditii reci cu densitate mai mare a aerului. Conditiile vantului vor afecta, de asemenea, zborul mingii. Daca vantul sufla puternic spre interior, va fi mai dificil pentru hitters sa loveasca acasa, de exemplu. Acest lucru este important de luat in considerare pentru pariurile pe baseball.

Deci, inainte de a plasa pariul pe un anumit joc, ai fi inteligent sa verifici conditiile meteorologice din acel oras.

Programari

Echipele de baseball din Liga Majora joaca in fiecare vara 162 de jocuri pe o durata de aproximativ 180 de zile. Asta inseamna ca majoritatea echipelor sunt in actiune aproape in fiecare zi si calatoresc in toata tara pentru a juca acele jocuri. O echipa care joaca un joc dupa o zi libera va fi mai proaspata decat o echipa care a jucat cu o zi inainte. O echipa aflata la capatul unei calatorii lungi poate fi, de asemenea, supusa unei oboseli mai mari legate de calatorie decat o echipa aflata in mijlocul unei gospodarii.

Este de la sine inteles ca o echipa cu picioarele obosite are mai multe sanse sa functioneze mai rau decat o echipa care a avut mai mult timp sa se odihneasca. Luati in calcul programele echipei inainte de a participa la orice pariuri de baseball. Acesta este un factor cheie in orice strategie de pariuri MLB.

Matchup-uri individuale

In timp ce baseballul este cunoscut in mod obisnuit ca sport de echipa, rezultatele depind de fapt mult mai mult de meciurile individuale decat de fotbal sau baschet. In esenta, baseball-ul este doar noua reprize de jucatori individuali vs. In majoritatea cazurilor, cotele de pariuri pe baseball reflecta calitatea jucatorilor de start programati ai ambelor echipe. Deci, orice echipa cu pitcherul sau de start nr. 1 pe movila va fi aproape intotdeauna favorita liniei de bani fata de o echipa care arunca cel mai rau titular, de exemplu.

O echipa care incepe un jucator bun dreptaci care se confrunta cu o linie plina de lovitori mediocri cu mana dreapta va fi de obicei un favorit la pariuri. Luarea act de diviziunile plutonului unui pitcher si modul in care acel pitcher profileaza statistic in functie de formatia cu care se va confrunta inainte de un joc este o modalitate inteligenta de a aborda un pariu.

Știri relevante