Faust un slot ce merita din plin un premiu academic

Novomatic a dat viata legendei Faust pe role si a creat un joc de sloturi online captivant si distractiv, care va va face sa va rotiti! 10 linii de plata si un raport mediu de plata de 95,1%.

Legenda germana a lui Faust se bazeaza pe Johann Georg Faust, care s-a nascut in jurul anului 1480 si a murit in 1540. Legenda spune ca Faust a avut un mare succes, dar era inca nemultumit de viata sa. Acest lucru l-a determinat sa faca un pact cu Diavolul si sa-si vanda sufletul in schimbul unor placeri lumesti nelimitate, bogatii nespuse si cunostinte incredibile. Aceasta legenda clasica ramane un favorit atat in ​​Germania, cat si in restul lumii si ne reaminteste tuturor ca ar trebui sa fim fericiti cu succesele noastre si ca viata este ceea ce faceti din ea! Nu este necesar niciun pact cu diavolul …

Aceasta poveste este relatata in jocul lui Novomatic si, pe masura ce invartiti rolele, veti afla mai multe despre omul din spatele legendei. Disponibil pentru redare pe desktop, mobil si tableta, acest slot ofera divertisment superb pe fiecare platforma si va puteti bucura de caracteristicile sale speciale captivante si de o grafica superba in confortul propriei case, sau in timp ce va deplasati.

Toate jocurile de sloturi gratuite Novomatic tind sa prezinte grafica uimitoare si modele usor de vazut, iar acest titlu nu difera. Acest slot se bazeaza pe interpretarea omului de catre autorul german Goethe si, ca atare, simbolurile si designul jocului se refera toate la aceasta tema.

Fundalul jocului este un laborator in care invatatul invatat si-ar fi petrecut multe dintre zile, iar paharele, sticlele si cartile sunt reprezentate cu albastru stralucitor. Acest lucru contrasteaza frumos cu fundalul negru al rolelor, pe care pictogramele cu valoare inferioara de 10, J, Q, K si A sunt reprezentate intr-un stil italic, in auriu si evidentiate in culori stralucitoare. Simbolurile cu valoare mai mare sunt foarte detaliate si veti gasi o cantare cu carti si ursi care o cantaresc si o alta cantare incarcata cu mancare, vin si trandafiri. Faust insusi este, de asemenea, prezent si este simbolul Wild al jocului, iar diavolul Mephisto este Scatter. Iubita lui Gretchen este de asemenea prezenta pentru a completa povestea.

Pe masura ce rotatiile se invart, o melodie draguta se joaca si acest lucru este intercalat de sunetul rotatiei, exact asa cum ati fi auzit intr-un adevarat cazinou terestru. Toate castigurile sunt punctate de o fanfara de sunete, sporind emotia.

Știri relevante