Menu

Favbet affiliates

favbet affiliates

Favbet este unul dintre cele mai vechi site-uri de jocuri de noroc online din Europa. Au început ca o casă de pariuri online din 1999, dar după un timp, au inclus un cazinou, un cazinou live, sporturi virtuale, loto TV și secțiuni de loterie. Toate aceste servicii de jocuri de noroc sunt oferite în conformitate cu licența lor eliberată de guvernul Curacao. Favbet este deținut și administrat de Favorit United, o companie cu sediul în Curacao. Similar altor cazinouri și case de pariuri respectabile, Favbet oferă jocuri create de furnizori de software de cazinou consacrați, inclusiv EGT Interactive, IGT și Playtech. Cazinoul lor include sute de jocuri, iar pariurile lor oferă sute de opțiuni de pariere zilnic.

La scurt timp după lansarea site-ului lor în 1999, Favbet a decis să creeze un program de afiliere. Astăzi, Favbet Affiliates este un program de afiliere atractiv folosit de zeci de oameni. Literal, orice persoană care își urmează ghidurile și acceptă termenii acestora poate deveni afiliat. Desigur, solicitantul trebuie să dețină și un site web. Au deja 600.000 de utilizatori și intenția lor este să crească. Cota de venit pe care o oferă este între 25% și 35%.

Instrumente și bannere pentru afiliați Favbet

Favbet Affiliates a creat un panou de administrare unde utilizatorii înregistrați își pot verifica statisticile privind veniturile, precum și statisticile activității jucătorilor. Aceste informații sunt actualizate zilnic. Este posibil să verificați numărul de clicuri, un număr de înregistrări, valoarea depozitelor și multe altele. De asemenea, este posibil să urmăriți rata de succes a fiecărei campanii promoționale pe care ați început-o, ceea ce vă va ajuta cu siguranță să obțineți rezultate mai bune în viitor.

În plus, Favbet Affiliates a acordat o atenție deosebită instrumentelor de marketing. Au o gamă largă de instrumente promoționale. În plus, utilizatorii pot cere și materiale unice, adaptate nevoilor lor specifice. În acest moment, acest program de afiliere are peste o sută de pagini de destinație, o gamă largă de bannere de diferite dimensiuni, link-uri text pentru cele mai populare evenimente mobile bannere.

Informații despre afiliații Favbet

Afiliații care fac parte din programul Favbet Affiliates pot selecta una dintre puținele metode de plată. Nu există limite pentru câștiguri. Cu toate acestea, puteți solicita o plată o dată pe lună (în primele 15 zile ale lunii). Când vine vorba de metodele de plată, utilizatorii pot alege dintre transfer bancar, Visa și Visa Electron, Maestro și MasterCard, Skrill și Neteller.

Întrebări frecvente (FAQ)

    Care sunt opțiunile bancare pe care le oferă Favbet Affiliates?

Neteller, Skrill-Moneybookers, Visa, Mastercard și transfer bancar.

    Afiliații Favbet au comisioane subafiliate?

Da, 5%.

    Afiliații Favbet oferă oferte CPA sau hibride?

Nu.

Știri relevante