Menu

Favbet bonus de bun venit

favbet bonus de bun venit

In interesul corectitudinii si pentru a stabili o relatie rezonabila si imediata cu membrii lor, FAVBET doreste sa-i intampine pe noi pariori la pariurile lor online, oferindu-le un pariu generos gratuit. Aceasta este sub forma de bani inapoi de pana la 500 ron ca bonus de bun venit in cazul in care pariul lor pierde.

Daca doriti sa participati si sa va asigurati pariul prin plasarea unui pariu fara riscuri, trebuie sa incepeti prin a va inscrie mai intai pentru a confirma ca sunteti intr-adevar interesat sa va inscrieti. Pentru a face acest lucru, mutati glisorul desemnat in talonul de pariu pentru a indica „Faceti un pariu fara riscuri”, sau daca preferati sa accesati prin aplicatia Android si sa bifati langa aceeasi optiune. Dupa aceea, selectati butonul „Puneti pariu”.

Pentru a ramane eligibil pentru a primi bonusul de bun venit la pariu fara riscuri de 500 ron, fara a fi nevoie sa trimiteti un cod promotional unic, trebuie sa plasati pariuri simple pe evenimente care ofera cote de 1,5 sau mai mari. Alternativ, puteti plasa pariuri de sistem si multiple, cu cota totala de 2,5 sau mai buna. Aceasta oferta promotionala include pariuri plasate pe anumite sectiuni de sport virtuale care includ:

  • Liga virtuala de fotbal
  • Baschet virtual
  • Fotbal virtual
  • Tenis virtual

Toate rambursarile promotionale pentru pariurile unice, fara riscuri, care au pierdut, vor avea loc la decontarea pariului. Retururile pentru pariuri cu sistem esuat si pariuri multiple fara riscuri vor avea loc numai dupa ce toate selectiile de pariuri au fost stabilite. Orice credite datorate vor fi procesate si transferate in conturi de parior la o zi dupa inregistrare.

Atentie:

Va rugam sa retineti ca suma maxima pe care o puteti solicita pentru aceasta promotie este de 500 ron per cont. Compania va elimina fondurile folosite pentru plasarea pariului din contul dvs. conform procedurii obisnuite, toate rambursarile fara riscuri ale pariului pierdut sunt returnate in conturile dvs. de pariuri sportive dupa ce au fost decontate ca pierdute.

Pentru membrii actuali ai cazinoului FAVBET distractia nu se opreste niciodata. Acest lucru se datoreaza acestei oferte promotionale zilnice de cazinouri de clasa mondiala programata pentru fiecare zi a saptamanii. Fiecare zi, de luni pana duminica, reprezinta o noua oportunitate de a revendica niste bonusuri fantastice. Cea mai buna parte este ca aveti, de asemenea, confortul suplimentar, fara probleme, de a nu fi necesar sa trimiteti niciun cod bonus anume daca decideti sa participati!

Casa de pariuri FAVBET isi pastreaza toate drepturile de a modifica din cand in cand urmatoarele bonusuri. Clientii vor avea optiunea de a beneficia de o promotie in fiecare zi a saptamanii, dar aceste promotii pot varia in fiecare saptamana sau luna. Pentru cele mai recente oferte zilnice de cazinou, verificati sectiunea cazinou a operatorului.

In fiecare zi, pe langa toate competitiile si bonusurile semnificative descrise mai sus, membrii existenti ai caselor de pariuri sportive FAVBET au posibilitatea de a primi o noua crestere de pana la 10% a ofertelor pe multiplu al fiecarei zile. Indicati-va dorinta de a participa si, eventual, de a castiga un bonus de 10% la cota finala cu un singur clic in promotia „Multiple of the Day” de la FavBet.

Casa de pariuri ofera o oferta dezvoltata in mod unic doar in beneficiul membrilor lor, in care acestia pot castiga o prima de 10% la cota finala daca pariaza pe rezultatele celor mai populare evenimente zilnice. Pariurile sportive ofera trei pana la cinci rezultate fixe care acopera cele mai populare evenimente in fiecare zi. Daca mai multe castiguri selectate de dvs., veti primi 10% suplimentar in bonusuri.

Exista si alte bonusuri?

FAVBET, pe langa multiplele oportunitati de a-ti imbunatati experienta de membru, iti ofera abonamentul la Programul lor de loialitate al clubului FAVBET. In cadrul, membrii primesc puncte conform unei structuri bune de punctaj pentru fiecare joc pe care il joaca. Membrii Clubului FAVBET sunt liberi sa schimbe punctele acumulate pentru a cumpara dintr-o gama larga de bunuri din Magazinul FAVBET.

Pentru a va alatura si a deveni membru, veti avea nevoie de un cont de pariuri sportive sau de cazinou inregistrat si verificat la favbet.com, sa va confirmati intentia de a participa si sa va inregistrati ca membru al Clubului FAVBET. Acest lucru va va permite sa luati nota de punctele de statut care va vor creste statutul de membru si care va vor permite sa descoperiti oportunitati suplimentare si sa obtineti alte bonusuri.

Acestea pot fi apoi schimbate cu bilete sau premii, inclusiv extrageri unice de premii de catre FAVBET. Mai mult, veti beneficia si mai mult primind 5% suplimentar atunci cand plasati mai multe pariuri si primiti pana la 10% ca compensatie lunara pentru orice pierderi suferite. Invitatiile pentru participarea la o varietate de competitii unice si extrageri de premii vor fi trimise, de asemenea, tuturor celor care au castigat intrarea in exclusivitatea VIP a FAVBET.

Brandul va invita sa va alaturati lor in magazinul FAVBET, unde puteti schimba punctele bonus pe care le castigati pentru a cumpara imbracaminte de marca de calitate superioara. Alte articole incantatoare disponibile pentru cumparare la puncte includ Calatorii de o viata, Accesorii la indemana, Bunuri de lux, cum ar fi masini si motociclete de prestigiu, si o gama larga de gadgeturi si electronice de calitate.

Știri relevante