Menu

Favbet bookmaker

favbet bookmaker

Selectia de sporturi de la Favbet este impresionanta, cu 33 de optiuni diferite disponibile in prezent online. Acestea includ jocuri virtuale, e-football, e-hochei pe gheata si e-baschet. In sectiunea de pre-meci, puteti gasi fotbal, tenis, handbal, volei, darts, cricket, rugby, sah, golf, ciclism, MMA, biatlon si multe altele. Platforma de pariuri live gazduieste peste 10.000 de evenimente lunar, iar pentru unele evenimente este disponibila o optiune de streaming live.

Fanii sporturilor vor fi incantati sa vada o colectie grozava condusa de Counter-Strike, League of Legends si Dota 2 si completata de PUBG, Valorant, Rocket League, Starcraft si alte cateva titluri.

Optiunile sportive excelente confirma inca o data de ce FavBet a fost un adevarat favorit al numerosi jucatori de multi ani.

Cote si marje

Plata inainte de meci in pariurile sportive FavBet este, in medie, de aproximativ 95%. Am reusit sa gasim cote destul de bune la evenimente populare precum UEFA Champions League, cu marje mici de 3,20% pe pietele oferite pentru meciul Atalanta vs Villareal CF. Unele jocuri din Bundesliga au o plata buna de aproximativ 96,5%.

Pe langa fotbal, evenimentele de baschet au marje laudabile intre 3 si 4% pe piata Match Winner din cele mai populare ligi.

Jucatorii au sute de optiuni de pariere din care sa aleaga si peste 200 de piete din fotbal. De la Handicap asiatic si metoda golului primului gol pana la intervalul de gol si diferite piete de jucatori. FavBet are cateva optiuni de pariere atractive care vor multumi multe profiluri diferite de jucatori.

Pariurile in timpul jocului urmeaza designul general si logica site-ului web, cu previzualizare usor de utilizat si functii de streaming live ale unor jocuri. Pentru a putea viziona streaming live prin FavBet, trebuie sa fii utilizator inregistrat si sa ai cel putin 75 RON in sold sau sa plasezi un pariu in valoare de minim 7.5 RON in ultimele 48 de ore.

Cotele in timpul meciului se schimba dinamic, iar schimbarile sunt foarte bine marcate pentru a fi vizibile pentru pariori. In general, marjele sunt mai mari decat la pariurile dinainte de meci, iar selectia pietelor este mai subtire, nefiind disponibila nicio optiune de cash-out. Deoarece pariurile sportive FavBet exista de peste 20 de ani, este surprinzator ca nu au aceasta optiune, asa ca speram ca aceasta caracteristica este in planul de dezvoltare pentru viitor.

Statisticile si vizualizarile grafice insotesc jocurile live, asa ca, chiar daca nu exista un flux live disponibil, vei afla ce se intampla pe teren.

Ar fi pacat ca un operator precum FavBet nu are aplicatii mobile utile. Din fericire, jucatorii au acum doua moduri de a paria prin mobil pe FavBet.

Primul este printr-un browser mobil. FavBet mobil este replica versiunii desktop a site-ului, oferind un design compact pentru telefoanele mobile si o navigare excelenta. HTML5 permite jocul instantaneu si plasarea de pariuri fara a instala niciun software suplimentar.

Daca doriti sa aveti FavBet la doar un clic distanta, o aplicatie mobila este o modalitate de a merge. Casa de pariuri a creat versiuni pentru ambele platforme, Android si iOS, astfel incat fiecare utilizator sa se poata bucura de aplicatii fluide si fluide, cu o abundenta de functionalitati. Faceti o depunere, plasati pariuri inainte de joc sau live, jucati jocuri de cazinou si contactati asistenta pentru clienti. Puteti face totul la fel ca in versiunea desktop.

Aplicatia iOS poate fi descarcata din App Store. Deoarece Google Play inca nu permite publicarea de aplicatii functionale de jocuri de noroc, linkul pentru descarcarea aplicatiei Android poate fi gasit in subsolul site-ului web FavBet. Cand alegeti o casa de pariuri sportive, este esential sa gasiti o casa de pariuri care accepta unele dintre sistemele de plata disponibile pentru dumneavoastra si nu percepe comisioane de depozit. FavBet accepta in prezent 19 metode de depunere si 10 metode de retragere, in functie de locatia geografica a jucatorului.

Depozitele pot fi efectuate prin carduri de plata Visa, Maestro, MasterCard, ecoPayz, Neteller, Skrill, Advcash, MuchBetter, Bradesco, Webpay, Banco do Brasil, Boku, iDeal, Itau, Poli, EPS Netpay, Paysafecard, Wallet One si chiar Bitcoin . Nu exista comision pentru depunerea de bani in contul tau FavBet.

In ceea ce priveste retragerea de bani, jucatorii pot alege intre Visa, MasterCard, Maestro, BTC, ecoPayz, Neteller, Skrill, Advcash, MuchBetter si Wallet One.

Limitele pentru o retragere depind de metoda selectata, dar toate informatiile sunt disponibile pe site-ul web al FavBet, in sectiunea Realimentare cont / Retragere. Ne asteptam la asistenta pentru clienti profesionista, de incredere si disponibila 24/7 de la un astfel de veteran. Si nu am fost dezamagiti.

Echipa de asistenta clienti a FavBet este disponibila non-stop prin mai multe metode diferite: un numar de telefon 0 (800) 210 414 (gratuit pentru Ucraina), e-mail (info@favbet.com), chat live, centru de contact cloud Oki-Toki, Viber, si Telegram. Exista, de asemenea, o pagina de intrebari frecvente plina de informatii care va pot ajuta sa rezolvati intrebari generale.

In timpul orelor cele mai aglomerate (dupa-amiezi tarziu si seara), s-ar putea sa asteptati un pic mai mult raspunsul prin chat live. Cu toate acestea, nu avem nicio plangere cu privire la ajutorul primit de la agentii de servicii pentru clienti bine informati si politicosi.

Știri relevante