Menu

Favbet casa de pariuri ce a operat la noi

Favbet casa de pariuri ce a operat la noi

Favbet este una dintre cele mai populare case de pariuri online din Europa de Est si un operator ucrainean in continua imbunatatire. Au fost infiintate in 1999 si de atunci au fost online cu un succes urias. Favbet are peste 500.000 de clienti din intreaga lume si, cu exceptia operatiunilor lor online, sunt cunoscuti pentru numarul mare de 1.000 de magazine de pariuri pe care le detin. Bookie-ul rusesc este autorizat in Curacao.

Jucatorii pot gasi 31 de piete diferite, de la fotbal la badminton si de la box la biatlon. Favbet acopera o gama larga de sporturi, in timp ce iubitorii de fotbal vor constata ca rezervarea ofera un numar mare de optiuni de pariere. Un singur joc de fotbal poate avea un numar total de 200 de selectii. Pariuri alternative, cum ar fi „Echipa sa marcheze in ambele jumatati”, „Echipa sa castige la Nil” si mai multe sunt disponibile, in timp ce jucatorii pot gasi o mare varietate de Handicapuri asiatice si pariuri speciale. Mai mult, Favbet este o alegere excelenta pentru jucatorii care adora sa parieze la baschet, intrucat marja lor este de doar 1,9%.

Sectiunea de pariuri live este usor de utilizat si ofera un numar mare de selectii de pariuri, deoarece, cu exceptia pariurilor obisnuite, jucatorii pot gasi multe handicapuri, totaluri alternative. Aveti ocazia sa alegeti unde sa plasati pariurile printre 10.000 de evenimente live in fiecare luna. O alta inovatie este caracteristica „pariu rapid”. Va permite sa plasati automat un pariu live cu suma de bani predeterminata (de catre dvs.) fara a fi necesara nicio alta actiune.

Depozitele si retragerile sunt procesate printr-un numar satisfacator de metode de plata, in timp ce retragerile sunt incheiate rapid. La urma urmei, majoritatea platilor se finalizeaza in maxim 24 de ore. Un bonus de bun venit nu este disponibil, dar jucatorii pot gasi programul de fidelizare Favbet care acorda o serie de bonusuri si beneficii. In plus, prin intermediul promotiei „Multiple of the day” iti imbunatatesc castigurile, oferindu-ti un procent de 10% peste castigurile tale pentru pariuri multiple.

Favbet este popular in Europa de Est si nu este o coincidenta faptul ca au fost sponsori ai echipei de fotbal ucrainene Karpaty Lyiv si sponsorul oficial al ligii a doua din Ucraina, фавбет Liha 1 asa cum este numit. In plus, in prezent sunt sponsorul oficial al nivelului 2 in fotbalul croat.

Serviciul de asistenta al caselor de pariuri este disponibil zilnic. Pentru orice problema pe care o intalniti si pentru orice intrebare pe care o aveti, ne puteti contacta prin chat-ul live (10: 00-22: 00) sau prin e-mail. Nu uitati ca in sesiunea Live Chat puteti gasi cele mai tari promotii exclusive.

Știri relevante