Menu

Favbet gaming srl

favbet gaming srl

Favbet, un lider european de pariuri, a fost pe scena din 1999 si sustine ca are in prezent peste 250.000 de clienti activi. Licentiat in Curacao si, de asemenea, cu o prezenta considerabila la punctele de vanzare cu amanuntul in Europa de Est, acesta este un furnizor care si-a stabilit o adepta fidela prin abordarea sa solida, dar conservatoare a pietei pariurilor sportive.

Numai clienti noi. 18+. Se aplica T&C. Se aplica cerintele de pariere.

De ce ar trebui sa pariez cu aceasta casa de pariuri?

Longevitatea spune multe in aceasta afacere si, pur si simplu, Favbet nu ar fi putut supravietui si sa prospere atat de mult fara a oferi ceva care sa atraga clientii. Angajamentul fata de jucatorii din Europa de Est si preferintele acestora, iar fiabilitatea in a face acest lucru a contribuit fara indoiala la succesul casei de pariuri sportive, iar cotele oferite pentru majoritatea sporturilor sunt competitive, daca nu lidere pe piata. Fotbalul este punctul central si exista un numar impresionant de piete disponibile aici, iar functiile de asistenta se adauga la un serviciu profesionist si de incredere.

De ce nu ar trebui sa pariez cu aceasta casa de pariuri?

Cartea pur si simplu nu poseda atractiile multor alte operatiuni, fie ca este vorba de generozitatea bonusurilor oferite (in prezent nu exista bonus de inscriere, de exemplu), de caracteristicile speciale disponibile sau de preturile oferite. Cu siguranta nu este nimic rau aici, dar, din nou, nu exista nici nimic inovator.

Alte oferte speciale demne de remarcat

Programul de loialitate Favbet Club ofera clientilor oportunitatea de a castiga o serie de recompense, cu ajutorul unui patronaj constant. Aceste recompense includ puncte bonus care pot fi schimbate cu cadouri (anuntate in magazinul site-ului – www.favbet.com/en/shop/catalog/category/9/), pierderea rambursarilor de pana la 10% si multiplii zilei care ofera posibilitatea de a castiga cu pana la 5% mai mult.

In mod similar, pentru toti clientii exista o optiune „multiple de la zi” in fiecare zi, care le permite jucatorilor sa castige cu pana la 10% mai mult la pariuri care constau in 3-5 selectii la evenimente predeterminate.

Sporturi si piete disponibile

Sunt enumerate 23 de sporturi si includ astfel de delicii de nisa precum sumo, futsal si sah. In plus, exista piete speciale oferite pentru evenimente precum Eurovision Song Contest si Game of Thrones, precum si politica si cibersporturi.

Numarul si varietatea pietelor oferite la cele mai mari meciuri de fotbal este impresionanta (de exemplu, peste 200 au fost disponibile pentru jocurile recente din Liga Campionilor), desi gama si domeniul de aplicare se pot diminua pentru ligile mai mici. Pietele oferite pentru alte sporturi emblematice, cum ar fi baschetul si tenisul (populare in randul populatiei demografice din aceasta carte) sunt la fel de impresionante ca orice pariuri sportive de dimensiuni comparabile. Pietele de pariuri in joc sunt la fel de impresionante, desi, din pacate, nu este oferita nicio functie de iesire de numerar in prezent.

Caracteristici speciale

Serviciul de statistica oferit aici, prin amabilitatea betradar, este util prin faptul ca puteti gasi informatii despre forma echipei si a jucatorului, precum si statistici axate pe pariuri sub forma frecventei peste/sub si asa mai departe. Scorul live si serviciul de rezultate sunt la fel de eficiente pentru a oferi o experienta de interes sportiv mai complet, iar Favbet TV ofera un serviciu de streaming live impresionant de cuprinzator, atata timp cat contul dvs. de pariuri are minimum 50 ron sau ati plasat un pariu minim de EUR. 1 in ultimele 48 de ore. Exista, de asemenea, un calculator de pariuri si un calendar de evenimente live.

Functii de suport

Chatul live 24 de ore din 24 si serviciile obisnuite de telefon si e-mail sunt completate de o serie de limbi disponibile prin care puteti vizualiza site-ul, inclusiv germana, greaca, spaniola, ucraineana, rusa, croata si multe altele.

O mica atingere placuta este fila de cautare de pe pagina principala, care permite clientilor sa mearga rapid la orice eveniment, echipa sau jucator la alegere. De ce mai multe case de pariuri nu ofera aceasta functie este un mister.

Optiuni de plata

Exista o oferta cuprinzatoare de optiuni de plata aici, inclusiv carduri de credit si de debit (comisionul de 1,5% este perceput pentru retragerile de 24 de ore) si o serie de portofele electronice, inclusiv Skrill, Neteller, Webmony, Moneta.ru, Wallet One si multe Mai Mult. Nu este surprinzator ca exista mult mai multe modalitati de depunere decat de retragere.

Știri relevante