Menu

Favbet login

favbet login

Inainte de a incepe sa jucati si sa va mizati banii aici, va trebui sa aveti un cont de joc FavBet activ. Procesul de inregistrare a contului la FavBet este simplificat si dureaza doar cateva minute. Configurarea unui cont de jocuri este gratuita.

Va trebui sa aveti o adresa de e-mail functionala, deoarece aceasta este folosita ca principala a comunicarii. Adresa de email este si ea un element esential in verificarea contului dumneavoastra, proces pe care l-am descris in detaliu in sectiunea urmatoare.

 • Pasul 1: Pentru a incepe, deschide pagina principala FavBet in browserul tau preferat.
 • Pasul 2: In coltul din dreapta sus al paginii, veti gasi un buton verde etichetat „INSCRIERE”. Faceti clic pe acest buton pentru a incepe procesul de inregistrare a contului in doi pasi.
 • Pasul 3: Va aparea o fereastra pop-up care va va cere sa furnizati adresa dvs. de e-mail si o parola la alegere.
 • Pasul 4: Asigurati-va ca selectati o parola puternica de spart, dar usor de retinut.
 • Pasul 5: Al doilea si ultimul pas este in care veti furniza informatiile dvs. personale, cum ar fi numele complet, tara de resedinta, data nasterii, numarul de telefon si o intrebare de securitate.

Este important sa retineti ca informatiile pe care le furnizati in acest proces de inregistrare a contului nu se pot modifica in viitor. Odata ce ati trimis detaliile contului dvs., veti primi un e-mail automat care confirma ca contul s-a inregistrat cu succes.

Pasi pentru activarea si verificarea contului dvs. FavBet Rwanda

 • Inregistrarea contului nu este intotdeauna singurul si ultimul pas pentru a incepe sa jucati pe un site de pariuri online. Exista un pas suplimentar de verificare a contului, care presupune ca site-ul sa obtina mai multe detalii care ii vor ajuta sa stabileasca ca informatiile furnizate, cum ar fi numele si varsta dumneavoastra, sunt veridice. Acesta este si cazul site-ului FAVBET.
 • Procesul de verificare este, de asemenea, destul de simplu. Va trebui sa aveti cateva documente la indemana inainte de a va verifica contul. Cel mai important dintre acestea este actul de identitate. Acesta poate fi fie identitatea ta nationala, permisul de conducere, fie pasaportul. Daca utilizati un pasaport, va trebui sa scanati 2 sau 3 pagini din document.
 • Pe langa actul de identitate, va trebui sa prezentati si dovada adresei. Aceasta poate fi orice factura de utilitati care nu are mai mult de trei luni. Aceste documente trebuie scanate in copii clare care sunt eligibile. Apoi, trebuie sa trimiteti copiile scanate echipei de asistenta prin adresa de e-mail info@favbet.com.
 • Conform termenelor stabilite, procesul de verificare a contului, odata ce ati trimis documentele, nu ar trebui sa dureze mai mult de 24 de ore. Cu toate acestea, in timp ce ne-am facut testul, a fost nevoie de aproximativ 48 de ore pentru a primi feedback despre acest lucru. Daca documentele dvs. sunt in regula, atunci veti primi un e-mail care va va anunta la fel, sau va va informa sa ajustati sau sa clarificati altceva.

Conectare FavBet Rwanda

 • Faceti clic aici pentru a trece la pagina de conectare FavBet Rwanda
 • Faceti clic pe butonul „Autentificare” din partea dreapta sus a paginii
 • Introduceti detaliile de conectare FavBet Rwanda (nume de utilizator si parola)
 • Apasati butonul „Autentificare”.

Cum sa recuperezi o parola pierduta pe FavBet

Daca ati avut un cont la FavBet, dar nu va puteti conecta deoarece nu va amintiti parola sau numele de utilizator, atunci nu trebuie sa treceti prin agitatia inregistrarii unui alt cont. Daca se intampla sa inregistrati mai mult de un cont pe gospodarie, adresa IP sau persoana, atunci ar fi o incalcare a conditiilor companiei si ar putea duce la inchiderea contului si la confiscarea oricaror fonduri din acesta. Deci, cum va recuperati detaliile de conectare?

Daca este o problema cu parola, faceti clic pe „Parola uitata” din fereastra de conectare pop-up. Aceasta va va solicita sa furnizati adresa de e-mail pe care ati folosit-o pentru a inregistra un cont. Veti primi apoi un e-mail cu un link pentru a va reseta parola contului in cateva minute.

Probabil ati avut anterior un cont aici, dar apoi ati fost inactiv de mult timp, iar acum nu va puteti conecta. FavBet dezactiveaza in mod normal conturile care au fost inactiv de mai mult de 18 luni. Daca acesta este cazul, ar trebui sa contactati echipa de asistenta, iar ea va poate ajuta cu reactivarea contului pentru dvs., in loc sa creati unul nou.

Știri relevante