Menu

Favbet oferta fotbal

favbet oferta fotbal

Site-ul de sport si cazinou FavBet.com a aparut cand jocurile de noroc online erau doar un vis pretuit al jucatorilor. In 1999 (tocmai anul acesta a fost infiintat FavBet) a anuntat ca acum, jocurile si pariurile pe echipe si sportivi favoriti s-au mutat de la cazinourile terestre si companiile de pariuri pe site-ul lor.

Aceasta resursa combina tot ceea ce se refera la jocurile de noroc – de la cele mai simple sloturi clasice si pariuri pe sporturi precum „castig/pierdut” pana la aparate serioase de jocuri progresive si predictii pana la viitoarele Olimpiade. In plus, FavBet ofera in ultima vreme loterii, dintre care unele fac posibile profituri surprinzator de mari. Printre altele, FavBet are peste 1.000 de magazine de pariuri in diferite tari.

Desi este un furnizor de pariuri sportive si de jocuri de noroc bine stabilit, care este deja activ la nivel mondial, site-ul nu permite jucatorilor din anumite tari sa se inregistreze pe site, deoarece FavBet respecta interdictiile pentru jocurile de noroc online in unele regiuni. De exemplu, jucatorilor din SUA nu li se poate permite sa faca mize aici. Ei pot intra pe site cu un VPN, dar inregistrarea in sine va fi imposibila.

Prima impresie

Designul FavBet.com functioneaza bine si claritatea este complet ok. Este relativ usor sa gasesti diferitele pariuri sportive din portofoliu. De asemenea, afisarea cotelor de pariere este bine facuta. Acest lucru este vizibil in special in pariurile live, care sunt actualizate.

Culoarea site-ului este destul de conservatoare. Dar asta nu trebuie sa fie un lucru rau, mai ales pentru clientii seriosi care doresc sa parieze ca nu se distrag de la vizionarea de imagini si reclame deosebite.

Oferte de pariuri ale FavBet

FavBet.com are peste 30 de sporturi — o selectie excelenta pentru fanii pariurilor sportive. La fel ca majoritatea operatorilor de pariuri care doresc sa aiba succes in Europa, portofoliul de pariuri la fotbal de la FavBet este, de asemenea, extins. Pentru fanii acestui joc, ar trebui sa fie deosebit de interesant faptul ca toate jocurile din liga regionala sunt afisate acolo. Exista, de asemenea, o oferta internationala extinsa, care include toate ligile majore.

In plus, a doua cea mai mare „parte” aici este cazinoul, care este un set imens de cele mai bune jocuri pentru jucatori, respectand aparatele clasice 777, sloturi noi 3D, divertisment cu dealer live etc.

Pariuri live

FavBet.com ofera si pariuri live. Este perfect normal ca 200 sau mai multe pariuri live sa fie oferite in paralel intr-o zi lucratoare normala. Acest lucru este posibil mai ales deoarece FavBet nu se bazeaza doar pe sporturi mari precum fotbalul. Multe alte sporturi sunt, de asemenea, luate in considerare, de exemplu, baschetul, sporturile de apa.

Numarul de optiuni din acest tip de pariuri ar putea fi mai extins, dar pentru un fan obisnuit, selectia ar trebui sa fie mai mult decat suficienta.

Fluxuri live

Acest site si cazinou al caselor de pariuri au, de asemenea, transmisii live in program. Oferta este foarte mixta. Este rar ca clientii FavBet sa poata viziona meciuri mari de fotbal pe site.

Cu toate acestea, cu alte sporturi, se intampla adesea ca pariurile live FavBet sa fie combinate cu fluxuri live atractive. Utilizarea fluxurilor live este rezervata clientilor platitori. Acest lucru este comun cu casele de pariuri.

Sport pentru fani

Cu peste 30 de sporturi, la FavBet exista ceva pentru toata lumea. Oricum, astazi aproape fiecare casa de pariuri are sporturi mari in program. Baschet, handbal, hochei pe gheata, fotbal si multe alte sporturi sunt disponibile 24/7. Varietatea este foarte atragatoare in general.

FavBet are, de asemenea, cateva sporturi exotice, cum ar fi Gaelic Sports si CrossFit Games in portofoliu. Laudabil este dincolo de faptul ca sunt oferite si E-Sports. In general, oferta de pariuri FavBet are o calitate peste medie.

Cote

FavBet.com ofera cote medii diferite in functie de sport. In fotbal si tenis, media cotelor este intre 93 si 94 la suta. La baschet, insa, se atinge o valoare intre 97 si 98 la suta.

Pentru intregul portofoliu, cheia medie este de aproximativ 95%. Aceasta este o valoare puternica, dar este regretabil ca cele doua sporturi majore Fotbal si Tenis sunt situate in intervalul sub medie.

Știri relevante