Menu

Favbet online

favbet online

Pariurile sportive de la FavBet sunt impartite in trei categorii: Sport, Live si Virtual (produs de Betradar, Vermantia si Inspired). Exista destul de multe evenimente virtuale din care sa aleaga, iar membrii pot paria pe fotbal, tenis, baschet, curse de cai, curse de caini, Speedway, ciclism, tenis de masa, Speedway si Formula 1.

Daca preferati sa va profitati de sansele cu evenimente din viata reala, FavBet ofera piete pentru peste 30 de sporturi, inclusiv sah, NASCAR, Hurling, fotbal australian, MMA, golf, politica si oferte speciale (Premiul Nobel, Eurovision, evenimente showbiz etc. ). Pentru un proces de pariere mai eficient, jucatorii pot activa, de asemenea, functia de pariuri cu un singur clic si pot seta avertismente automate daca cotele se schimba.

Privilegiul de a viziona streamuri live este rezervat membrilor FavBet care au depus deja primul depozit. Datorita FavBet TV, jucatorii cu un sold mai mare de 10 ron (sau cei care au plasat pariuri de minim 5 ron in ultimele 48 de ore) pot viziona transmisiuni video de Fotbal, Baschet, Tenis, Hochei pe gheata, Volei, Handbal, Baseball , Futsal, Rugby League, Cyber ​​Sports si Tenis de masa.

Fluxurile sunt intarziate cu aproximativ 3-5 secunde si transmisiile nu vor fi intrerupte cu adaosuri. Evenimentele viitoare sunt afisate in Calendarul de evenimente live, care poate fi sortat dupa data sau sport.

Bonus FavBet si oferte de inscriere

Noii membri FavBet vor fi eligibili sa revendice pariul fara risc al casei de pariuri (rambursarea unui pariu pierdut) pentru orice eveniment sportiv – pentru a debloca oferta, jucatorii ar trebui sa selecteze optiunea din talonul de pariu sau sa bifeze „Fa un pariu fara riscuri”. ” in aplicatia mobila FavBet.

Pariul fara risc acopera si evenimentele virtuale, iar rambursarea va fi incarcata in contul jucatorilor in termen de o zi lucratoare. Un tutorial video despre cum sa plasati pariul fara risc este disponibil si pe pagina promotionala FavBet.

Jucatorii care decid sa participe la FavBet Club pot revendica puncte de fidelitate pentru fiecare pariu cu cote mai mari de 1,05. Punctele pot fi apoi schimbate in FavBet Shop pentru electronice, articole de lux, imbracaminte sau calatorii in strainatate etc.

In cele din urma, pariorii pot solicita si un bonus zilnic de 10% atunci cand pariul lor acumulator castiga, ca parte a promovarii in curs de desfasurare FavBet. Oferta este limitata la evenimentele selectate de operator si prezentate in Multiple of the Day.

Comparatie de cote pentru FavBet

Nicio surpriza aici, iar daca ai face cateva minute pentru a compara FavBet cu alte case de pariuri online, nu ai observa nicio discrepanta majora intre cote. De fapt, FavBet vine cu un avantaj de a impune cerinte mai mici de pariere – in timp ce unele case de pariuri solicita ca pariurile promotionale sa fie plasate pe piete cu cote de cel putin 2,0 – 1,8, FavBet scade limita la 1,5.

Aplicatia mobila FavBet

FavBet este optimizat pentru dispozitive mobile, dar jucatorii carora le place sa parieze din mers pot descarca si instala aplicatia FavBet direct de pe site. Unele dintre avantajele aplicatiei sunt procesele rapide de depunere/retragere, acces instantaneu la toate fluxurile live si programele evenimentelor viitoare si pariuri fara probleme.

Metode de plata cu FavBet

FavBet accepta o gama larga de metode de plata, cu un comision de 0% dedus la tranzactiile de depozit (depunerile Posta Rusa sunt o exceptie, deoarece se va aplica comision de 2%). Pe langa Visa, Maestro si MasterCard, membrii FavBet isi pot finanta casierii prin Skrill, Neteller, Yandex.Money, EcoPayz, BPay, AstroPay, Sofort, Qiwi, Boku, Poli, iDeal, Itau, transfer bancar etc.

Retragere si depunere din FavBet

Depozitele pot fi trimise in criptomonede (Bitcoin), GBP, EUR, RUB si USD. Suma minima este de 10 EUR, iar timpul de procesare este instantaneu.

In ceea ce priveste retragerile, timpul de asteptare si de decontare depinde de metoda aleasa – in majoritatea cazurilor, fondurile vor fi eliberate in 24 de ore, fara comisioane de tranzactie. Retragerile sunt limitate la 3.000 de euro, iar suma maxima de castig (pe talon) este limitata la 100.000 de euro.

Serviciul clienti la FavBet

Pagina de intrebari frecvente a FavBet contine toate informatiile vitale despre regulile de pariuri sportive, tipuri de pariuri, fluxuri live, program de fidelitate, sporturi virtuale etc. Orice lucru care nu este acoperit in sectiunea Ajutor poate fi discutat cu clientul in engleza, rusa sau ucraineana. reprezentanti de asistenta prin telefon (+ 35722008675), e-mail si chat live. Reclamatiile trebuie depuse prin aceleasi canale sau raportate la complaints@gaminglicences.com

Știri relevante