Menu

Favbet pariuri sportive

favbet pariuri sportive

Favbet este o companie internationala de pariuri din Ucraina fondata in 1999. Site-ul web si platforma online a casei de pariuri sunt operationale din 2001. Compania are o retea mare de afiliati in multe tari din intreaga lume, precum Belarus, Moldova, Rusia, Germania, Romania, Kazahstan , Tadjikistan, Tanzania si Rwanda. Numarul total de birouri este de peste 1000. Favbet este cel mai important furnizor de jocuri de noroc si divertisment in tara sa de origine, Ucraina. Casa de pariuri ofera diverse oportunitati de pariere pentru aproape toate gusturile, iar clientela sa creste rapid, cu peste 250 000 de jucatori activi in prezent. Proprietarul din spatele scenei este Favorit United N.V., care isi are activitatile de jocuri de noroc si licenta sub jurisdictia Curacao.

Favbet este una dintre numeroasele case de pariuri online care are o politica stricta impotriva jucatorilor din SUA. Jucatorii de noroc din State nu au voie sa joace pe platforma online, precum si cetatenii din Puerto Rico si din Insulele Virgine. Fiind un nume important din industrie, Favbet are o reputatie bine stabilita de casa de pariuri traditionala si o alegere preferata a multor jucatori profesionisti si amatori din diferite parti ale lumii. Site-ul web al companiei permite acum tuturor celor care intentioneaza sa-si foloseasca serviciul sa o faca mai usor si mai rapid decat oricand.

Informatii despre pariuri

Pariurile sportive online sunt una dintre principalele activitati operate de Favbet. Cu mai mult de 20 de sporturi si 120 de ligi diferite disponibile pana la aceasta data, casa de pariuri ofera un numar mare de optiuni pentru clientii sai. Desigur, sunt incluse cele mai populare sporturi din intreaga lume, precum si unele dintre cele „exotice”. Pariurile live sunt, de asemenea, prezentate pentru peste 200 de evenimente sportive in fiecare zi. Streamingul live face parte si din serviciile oferite, dar numai la meciurile de fotbal. Una dintre cele mai bune completari la site-ul Favbet este baza de date uriasa plina cu diverse statistici care vor face fericit pe fiecare parior sportiv. Si toate acestea sunt disponibile atat pe dispozitive mobile, cat si pe desktop.

In afara de jocurile de noroc sportive, compania ofera atat jocuri de cazinou standard, cat si jocuri live pentru jucatorii sai. Jocuri precum Baccarat, blackjack, ruleta si hold’em pot fi jucate 24/7. Casa de pariuri ofera jocuri de cazinou reale, dealeri live si toate acestea 24/7. Exista, de asemenea, o selectie frumoasa de sporturi virtuale din care sa aleaga, dar probabil una dintre cele mai atractive oferte este tranzactionarea pe piata financiara oferita, de unde orice jucator inregistrat poate alege. o directie de pret si plasati un pariu.

Informatii despre cote

Jucatorii se pot astepta la o gama uimitoare de cote grozave listate in format UE. Cu o marja totala de pariuri de 5,4% si o plata medie excelenta de 92,67%, Favbet este cu siguranta o alegere excelenta pentru fiecare jucator de noroc recreational. Exista o miza minima de 2 RON pentru toate sporturile si limita maxima care variaza de obicei in functie de sportul in cauza. Este firesc ca castigurile sa aiba o limita si, conform Favbet, este de 100 000 de ron. O alta caracteristica buna este istoricul pariurilor, care poate fi revizuit in orice moment de catre jucator.

Vorbind despre cote, nu putem rata optiunile de pariuri pe fotbal prezentate de Favbet. Exista numeroase optiuni pentru fiecare fan dedicat al celui mai favorit joc dintre toate, cum ar fi 1X2 obisnuit, Scor corect, Sub/Peste, Pauza de timp, Timp complet, Ambele echipe de marcat, Marcator, Corners, Cartonase si multe alte posibilitati . De asemenea, Favbet ofera pariorilor sansa de a face scheme de pariere complicate, cum ar fi Combinatii si Sisteme.

Securitate si servicii pentru clienti

Casa de pariuri ucraineana foloseste un nivel ridicat de securitate pentru aproape fiecare aspect al platformei sale. Site-ul foloseste criptare SSL si protejeaza tot traficul in ambele directii. Bazele de date cu informatii despre cont sunt, de asemenea, perfect securizate. Potrivit casei de pariuri online, toate regulile pentru jocul corect si responsabilitatea sunt respectate la litera.

Departamentul de asistenta al Favbet este destul de receptiv, dar, din pacate, nu ofera ajutor la telefon. Singura modalitate de a contacta serviciul pentru clienti este prin e-mail sau prin chat live. Reprezentantii caselor de pariuri sunt gata sa asiste la orice intrebari 24/7 si 365 de zile pe an. Alternativ, jucatorii sunt liberi sa contacteze compania pe Skype.

Bonusuri de depozit si programe de loialitate

Toate tipurile de bonusuri sunt complet absente din oferta Favbet. Jucatorii noi ar putea fi dezamagiti, dar singurul tip de promovare care se aplica acestui furnizor de pariuri sportive online este programul lor de fidelitate. Jucatorii existenti sunt bineveniti sa se alature Clubului Favbet, care are abonament gratuit si sa se bucure de cateva recompense excelente si cadouri de la Magazinul Favbet. Exista diferite stari disponibile, care deblocheaza diferite tipuri de cadouri. Intregul sistem se bazeaza pe o gamificare excelenta si este o experienta atractiva pentru majoritatea jucatorilor.

Știri relevante