Menu

Fibonacci de deprate cel mai performant sistem de pariere

Fibonacci de deprate cel mai performant sistem de pariere

Sistemul Fibonacci este un sistem de pariuri cu progresie negativa, ceea ce inseamna ca implica cresterea mizei dvs. in urma unui pariu pierdut. Teoria este ca acest lucru va va ajuta sa castigati bani, deoarece probabil ca veti avea mize mai mari la castigarea de pariuri decat la pierderea pariurilor. Acest principiu se aplica tuturor sistemelor de progresie negativa.

Exista sisteme mai simple decat Fibonacci, dar utilizarea acestuia nu este prea complicata. Trebuie doar sa invatati cateva reguli despre cum sa va ajustati miza. De asemenea, trebuie sa fii constient de secventa Fibonacci, o serie cunoscuta de numere care are mai multe utilizari.

Va explicam cum sa utilizati sistemul Fibonacci de mai jos si, de asemenea, discutam daca poate functiona efectiv sau nu. Am inceput prin furnizarea unor informatii suplimentare despre secventa Fibonacci si despre istoria sa.

Despre secventa Fibonacci

Secventa Fibonacci a fost introdusa pentru prima data in matematica indiana, desi nu era cunoscuta atunci cu acest nume. A castigat o expunere mai larga, in special in Occident, cand a aparut in cartea Liber Abaci (tradusa ca „Cartea calculelor”), publicata la inceputul secolului al XIII-lea de italianul Leonardo Pisano.

Printre alte realizari, Pisano a ajutat la popularizarea sistemului numeric modern in lumea vorbitoare de latina. El era cunoscut sub alte cateva nume, inclusiv Leonardo de Pisa si Fibonacci. Dupa el se numeste secventa Fibonacci.

Aceasta secventa incepe cu un zero si apoi unul, iar fiecare numar ulterior este suma celor doua numere anterioare. Poate continua la infinit, primele cincisprezece numere aparand dupa cum urmeaza.

Ai putea fi iertat ca te intrebi ce este atat de special la aceasta succesiune de numere. De fapt, ele joaca un rol important in multe aspecte ale matematicii si naturii. Au fost denumiti sistemul de numere al naturii, deoarece apar frecvent in lumea naturala.

Functioneaza sistemul Fibonacci?

Sistemul Fibonacci nu face nimic pentru a va imbunatati sansele generale de a castiga in cazinou. Va poate ajuta sa castigati bani pe termen scurt, sau chiar pe o perioada mai lunga de timp, daca reusiti sa evitati in continuare o serie lunga de pierderi, dar in cele din urma este defectuos.

Chiar daca te intorci in doi pasi cand castigi si cresti doar unul cand pierzi, exista totusi toate sansele ca miza sa devina atat de mare incat sa ramai fara bani sau sa atingi pariul maxim permis la masa.

Prin urmare, trebuie sa concluzionam ca sistemul Fibonacci nu functioneaza. In ciuda acestui fapt, nu va sfatuim neaparat sa il ignorati complet. Daca iti place sa folosesti sisteme de pariuri si esti pregatit sa accepti riscurile implicate, atunci poate fi un pic distractiv. Amintiti-va doar ca nu exista garantii de succes cu sistemul (sau orice alt sistem in acest sens).

Un lucru pe care l-am sublinia este cat de important este sa ramai disciplinat. Inainte de a juca, ar trebui sa decideti o suma de bani pe care sunteti fericiti sa o riscati. Daca pierdeti suma respectiva, ar trebui sa va reduceti pierderile si sa va opriti.

Știri relevante