Menu

Flash bonus de la Fortuna in fiecare zi de vineri

Flash bonus de la Fortuna in fiecare zi de vineri

Flash bonus este ultima promotie marca Fortuna si este o promotie care este valabila doar in zilele de vineri ale fiecarei saptamani si va aduce bonusuri la depunere de pana la 200% din suma depusa. Maxim de bonus dupa depunere pe care-l puteti obtine este de 1000 ron.

In opinia redactiei acest bonus este unu substantial, avand in vedere ca nu face parte din pachetul de bun venit. Probabil Fortuna este singura casa de pariuri online care ofera un asemena bonus pentru depunere in cont. Este evident faptul ca nu toata lumea dispune de sume mari pe care sa le depuna in contul de Fortuna, iar organizatorul promotiei s-a gandit in acest caz sa stabileasca un numar de 3 parguri de acordare a bonusului dupa cum urmeaza, pronind de la o depunere minima de 100 ron. Iata care sunt cele 3 bonusuri posibile pe care le puteti incasa:

– bonus de 100% daca alimentati contul de Fortuna cu 100 si maxim 249.99 ron

– bonus de 150% la o depunere intre 250 si 499.99 ron

– maximul de bonus de 200% in cazul unei depuneri de 500 ron si peste, maximul acordat fiind de 1000 ron.

Acum ca am vazut sumele bonus ce le putem primii prin intermediul acestei promotii Fortuna, ar fi bine sa stim unde putem folosii aceste sume bonus, si de cate ori trebuie sa le rulam pentru a ne bucura de banii realii rezultati in urma rulajului.

Asadar sumele bonus pot fi folosite la orice joc de casino disponibil la Fortuna, iar banii bonus ajung in balanta reala dupa ce vor fi rulati de un total de 40 de ori.

Știri relevante