Menu

Folosirea funcţiei cashout la Unibet

Folosirea functiei cashout la Unibet

În cele din urmă, cashout-ul aterizează pe Unibet !!

Ce este cashout?

Aceasta este o opţiune pentru a vă asigura pariurile. Puteţi utiliza cashout-ul pentru a reduce pierderile în cazul în care un pariu este angajat prost sau pentru a asigura câştiguri potenţiale chiar înainte de sfârşitul unui meci. Cashout-ul este un instrument foarte puternic pentru a vă maximiza profiturile prin pariurile sportive. În plus, este o paletă de mai mult decât arsenalul dvs. de pariuri pentru a creşte plăcerea de a paria.

Cashout-ul de la Unibet

De îndată ce observaţi această pictogramă de mai sus, această înseamnă că acest pariu oferit de Unibet este eligibil pentru încasare. L-am testat şi iată care sunt principalele sale caracteristici:

Oferta sportivă

Aproape toate sporturile principale pe care Unibet oferă pariuri sunt eligibile pentru rambursare. Astfel, vă puteţi încasa pariurile pe fotbal, tenis, baschet, rugby, baseball, volei sau fotbal. Pe de altă parte, unele sporturi mai puţin populare nu se pot preface că sunt încasări precum ciclismul, sporturile cu motor sau sporturile de iarnă.

În mod similar, Unibet exclude pariurile pe termen lung, la fel ca câştigătorii unui campionat, numerar. Dar, în general, cash-ul Unibet are o gamă largă de sporturi.

Oferta de pariuri

Deocamdată, Unibet îşi limitează încasările la un anumit tip de pariuri. Pentru fotbal, va fi doar 1, X, 2 şi peste/sub 2,5 (mai mult sau mai puţin de 2,5 goluri în joc). Pentru tenis, doar 1-2, precum şi baschet. În mod clar, doar pariurile principale ale fiecărui meci sunt rambursabile. Este păcat să limitezi banii la cele mai frecvente pariuri. Deşi acestea sunt cele care interesează cel mai mare număr, cu toate acestea, pariorii specialişti adoră alte tipuri de pariuri, cum ar fi jumătate de joc, marcatori, tie-break, etc.

Returnări financiare

În primul rând, trebuie să ştiţi că încasarea Unibet este doar totală. Fără posibilitate de încasare parţială. Este încă o ruşine, deoarece alte case de pariuri ca Winamax (citiţi aici) oferă această opţiune foarte puternică. Am testat performanţă financiară a Unibet pentru încasarea cu un pariu de 20 € cu un potenţial câştig de 40 € (scor de 2).

În pre-meci, Unibet ne-a oferit încasare de 17 € sau o pierdere de 3 € corespunzând la 15%. Acesta nu este cel mai bun randament pe piaţă. Betstars, de exemplu, ia doar 7% din numerar. Aşadar, în general, Unibet nu oferă profituri financiare foarte bune.

Marele punct în plus al numerarului Unibet este panoul sau extins de sport, pe care multe alte case de pariuri ca Zebet nu le au. Oferta de pariuri „fără numerar” se va potrivi cu aşteptările celui mai mare număr de pariori. Cu toate acestea, specialiştii pot regreta lipsa numerarului la aşa-numitele pariuri secundare. În cele din urmă, randamentul financiar este destul de scăzut şi se afla în capătul inferior al pieţei. Toate acestea explică faptul că încasarea Unibet ni se pare utilă, dar nu cea mai puternică.

Știri relevante