Menu

Folosirea functiei cashout la Unibet

Folosirea functiei cashout la Unibet

In cele din urma, cashout-ul aterizeaza pe Unibet !!

Ce este cashout?

Aceasta este o optiune pentru a va asigura pariurile. Puteti utiliza cashout-ul pentru a reduce pierderile in cazul in care un pariu este angajat prost sau pentru a asigura castiguri potentiale chiar inainte de sfarsitul unui meci. Cashout-ul este un instrument foarte puternic pentru a va maximiza profiturile prin pariurile sportive. In plus, este o paleta de mai mult decat arsenalul dvs. de pariuri pentru a creste placerea de a paria.

Cashout-ul Unibet

De indata ce observati aceasta pictograma de mai sus, aceasta inseamna ca acest pariu oferit de Unibet este eligibil pentru incasare. L-am testat si iata care sunt principalele sale caracteristici:

Oferta sportiva

Aproape toate sporturile principale pe care Unibet ofera pariuri sunt eligibile pentru rambursare. Astfel, va puteti incasa pariurile pe fotbal, tenis, baschet, rugby, baseball, volei sau fotbal. Pe de alta parte, unele sporturi mai putin populare nu se pot preface ca sunt incasari precum ciclismul, sporturile cu motor sau sporturile de iarna.

In mod similar, Unibet exclude pariurile pe termen lung, la fel ca castigatorii unui campionat, numerar. Dar, in general, cash-ul Unibet are o gama larga de sporturi.

Oferta de pariuri

Deocamdata, Unibet isi limiteaza incasarile la un anumit tip de pariuri. Pentru fotbal, va fi doar 1, X, 2 si peste / sub 2,5 (mai mult sau mai putin de 2,5 goluri in joc). Pentru tenis, doar 1-2, precum si baschet. In mod clar, doar pariurile principale ale fiecarui meci sunt rambursabile. Este pacat sa limitezi banii la cele mai frecvente pariuri. Desi acestea sunt cele care intereseaza cel mai mare numar, cu toate acestea, pariorii specialisti adora alte tipuri de pariuri, cum ar fi jumatate de joc, marcatori, tie-break, etc.

Returnari financiare

In primul rand, trebuie sa stiti ca incasarea Unibet este doar totala. Fara posibilitate de incasare partiala. Este inca o rusine, deoarece alte case de pariuri ca Winamax (cititi aici) ofera aceasta optiune foarte puternica. Am testat performanta financiara a Unibet pentru incasarea cu un pariu de 20 € cu un potential castig de 40 € (scor de 2).

In pre-meci, Unibet ne-a oferit incasare de 17 € sau o pierdere de 3 € corespunzand la 15%. Acesta nu este cel mai bun randament pe piata. Betstars, de exemplu, ia doar 7% din numerar. Asadar, in general, Unibet nu ofera profituri financiare foarte bune.

Marele punct in plus al numerarului Unibet este panoul sau extins de sport, pe care multe alte case de pariuri ca Zebet nu le au. Oferta de pariuri „fara numerar” se va potrivi cu asteptarile celui mai mare numar de pariori. Cu toate acestea, specialistii pot regreta lipsa numerarului la asa-numitele pariuri secundare. In cele din urma, randamentul financiar este destul de scazut si se afla in capatul inferior al pietei. Toate acestea explica faptul ca incasarea Unibet ni se pare utila, dar nu cea mai puternica.

Știri relevante