Menu

Folosirea inteligenta a functiei de cashout

Folosirea inteligenta a functiei de cashout

Cea mai recenta idee de a raspandi lumea bookmaker-urilor online este cash out. Acest lucru va permite sa incasati pariul inainte de incheierea unui eveniment, pe baza unui pret live oferit de agentia de cautare. Cu toate ca aceasta plata este intotdeauna mai mica decat castigurile pe care le-ati primi daca ati permite rularea pariului, aceasta va permite sa atenuati riscul de pierdere in unele cazuri.

Cash Out este acum disponibil pe scara larga si este furnizat pentru 100 de piete pe 100 de sporturi. In combinatie cu pariurile in joc, va permite sa vedeti ce mod si eveniment se desfasoara inainte de a decide daca sa incasati sau sa asteptati pana la sfarsit. De exemplu, Bolton bate Burnley cu 2-1 si pariati 10 GBP pe Bolton pentru a castiga 2-1 la 10/1, acum Daca astepti pana la sfarsitul jocului vei castiga 100 de lire sterline. Cele 80 de minute si sumele incasate va ofera un pret de castiguri de 70 de lire sterline si va uitati la joc, crezand ca se pare ca ar putea exista un obiectiv tarziu. Daca incasati si exista un obiectiv tarziu, atunci ati castigat, daca scorurile raman identice, atunci ati castigat, doar ati castigat mai putin decat ati avea.

Cash Out este foarte distractiv si utilizat in mod sensibil, va poate creste castigurile. Incasarea partiala ofera o casa cu jumatate de drum, permitandu-va sa incasati o proportie din miza dvs. si lasati restul sa calareasca. Unii operatori ofera chiar cash out, ceea ce va permite sa setati un prag la care pariul dvs. va fi incasat (sau incasare partiala), fara a fi nevoie sa fiti acolo la momentul respectiv. Betfair a devenit prima companie de pariuri din 2015 care a oferit bani in direct pentru cursele de cai, nebunia.

Atentie insa, cash out-ul este un instrument excelent, dar, de asemenea, nu este gratuit. Daca incasati rezervarea ia efectiv o marja suplimentara, acesta este motivul pentru care ofera functia in primul rand. Incercati sa utilizati doar functia in care credeti ca pariul dvs. va pierde daca nu o faceti.
Solicitati propriile dvs. pariuri / stimulati-va propriile cote si solicitati un pariuri de pariuri online In prezent, va ofera posibilitatea de a solicita pariurile dvs.

Acesta este un mod fantastic de a pune controlul maxim in mainile tale. Daca aveti o predictie si nu puteti gasi o piata listata care sa se potriveasca cu ea, puteti pur si simplu sa solicitati agentului de credit sa o preteze pentru dvs.

Știri relevante