Folosirea probabilitatilor avansate la pariuri sportive

Probabilitatea este o zona complexa din punct de vedere matematic care necesita o mare cunoastere a diverselor formule, care sunt mult prea solicitante pentru oamenii normali. Din fericire, pariorii nu trebuie sa cunoasca probabilitatea la acea adancime. Prin urmare, continutul acestei lectii este simplu si contine doar elementele necesare.

Nu veti pierde nicio informatie importanta. Veti invata tot ce aveti nevoie si in acelasi timp nu va vom pune in cap lucruri inutile. Putem lasa calcule solicitante matematicienilor, deoarece ar fi complet inutil pentru parior.

In al doilea nivel al Scolii noastre de pariuri, sunteti introdus in rolul Probabilitatii in pariurile sportive intr-un mod relativ unic. Scopul acestei lectii a fost de a va familiariza cu principiile de baza pe care le vom urma in aceasta lectie.

Ce va spun de fapt cotele la pariuri?

Fiecare cota de pariere este de fapt un indicator al probabilitatii unui scenariu dat. Daca exista sanse mari ca echipa A sa castige, atunci veti obtine cote reduse pentru acea echipa. Daca echipa A este un outsider, sansele vor fi destul de mari pentru el. Ar trebui sa respectati tipurile de baza ale pariurilor si sa evitati diversele oferte „exotice” ale caselor de pariuri. Pur si simplu nu exista un indicator mai adevarat al probabilitatii castigarii jucatorilor individuali sau a echipelor.

Cum sunt calculate cotele?

Ei bine, stim deja ca probabilitatea determina cotele, dar probabil ca nu stiti inca cum sunt create cotele. Faptul este ca casele de pariuri colecteaza informatiile si statisticile maxime disponibile, pe care apoi le evalueaza. Dar adesea isi adauga propria intuitie.

Daca lista de pariuri listeaza cotele, de exemplu, cu 2 saptamani inainte de meci, nu va puteti astepta ca acestea sa fie la fel de mari in ziua meciului. Marimea cursurilor va sari in sus si in jos conform celor mai recente informatii. De exemplu, daca jucatorul cheie al unei echipe isi rupe piciorul cu 3 zile inainte de meci, sansele de a castiga echipa vor creste cu siguranta.

Nu ne vom ocupa de matematica crearii cursurilor in aceasta lectie. Este foarte complex si pentru marea majoritate a cititorilor acestui articol nu ar fi util in niciun fel. Pana cand deveniti un adevarat parior profesionist, incercati sa faceti totul cat mai simplu posibil.

Cum sa calculati valoarea cotelor sau puteti citi cotele dvs. in articol Instructiuni simple despre cum sa pariati cu avantaj valoare pariata.

Citim cote cu probabilitatea in minte

Acum ar trebui sa puteti „decripta” ceea ce spun cursurile. Daca exista un mare favorit in meci, sansele vor fi mici pentru el. Daca echipa are sanse mici sa castige, sansele vor fi mari. Sa analizam exemple de cursuri si sa le traducem impreuna in limbajul probabilitatii.

Știri relevante