Menu

Folosirea strategiilor de pariere pe Betfair

Renegade este o alta strategie solida de fotbal Betfair bazata pe matematica. Membrii pot utiliza software-ul special, care recunoaste pariurile valorice disponibile pe Betfair.

Programul va determina adevaratele cote pentru diverse meciuri de fotbal si le va compara cu cotele de pe Betfair. Va afisa apoi fiecare optiune care contine o valoare asteptata pozitiva pe termen lung. Sistemul Renegade nu necesita asezarea, vei sprijini doar jocurile.

Aceasta îl face una dintre cele mai simple si mai simple strategii de fotbal Betfair disponibile. Pur si simplu puteti verifica oportunitatile pe care le aveti si plasati pariul. Cea mai buna veste este ca software-ul arata si ratingul fiecarui joc.

Se calculeaza comparand cotele adevarate cu pretul real furnizat la bursa de pariuri. Cu cat este mai mare ratingul, cu atat este mai mare valoarea. Puteti ramane doar la cateva meciuri în care valoarea este enorma sau includeti mai multe selectii. Depinde de preferintele tale personale, într-adevar. Totusi, v-as sugera sa alegeti jocuri cu o cota de 15 sau mai mare.

Celalalt factor important este pretul. Principalul punct forte al Renegadei este ca trece prin toate tipurile de piete. Adesea, cele care nu sunt atat de populare sunt acolo unde se afla valoarea. Drept urmare, veti vedea deseori rezultate corecte ale scorului sau alte optiuni mai bune la preturi foarte mari.

Daca decideti sa mergeti la cote de 10 sau mai mari, va veti confrunta cu o multa variatie. În ciuda asteptarilor pozitive pe termen lung, probabilitatea de a castiga este mult prea mica. Puteti cheltui multi bani înainte de a lovi un castigator, care este aproape ideal.

Din moment ce am mentionat varianta, ar trebui sa clarific faptul ca Betfair Renegade nu este un sistem fara riscuri. Este nevoie de cel putin cateva sute de pariuri pentru a avea succes. În acest scop, trebuie sa urmati gestionarea corecta a bancarului sau riscati sa faceti autobuz.

Știri relevante