Menu

Folosirea strategiilor de pariere pe Betfair

Folosirea strategiilor de pariere pe Betfair

Renegade este o altă strategie solidă de fotbal Betfair

Renegade este o altă strategie solidă de fotbal Betfair bazată pe matematică. Membrii pot utiliza software-ul special, care recunoaşte pariurile valorice disponibile pe Betfair.

Programul va determină adevăratele cote pentru diverse meciuri de fotbal şi le va compara cu cotele de pe Betfair. Va afişa apoi fiecare opţiune care conţine o valoare aşteptată pozitivă pe termen lung. Sistemul Renegade nu necesită aşezarea, vei sprijini doar jocurile.

Aceasta îl face una dintre cele mai simple şi mai simple strategii de fotbal Betfair disponibile. Pur şi simplu puteţi verifica oportunităţile pe care le aveţi şi plasaţi pariul. Cea mai bună veste este ca software-ul arată şi ratingul fiecărui joc.

Cum se fac calculele matematice pe Betfair Exchange

Se calculează comparând cotele adevărate cu preţul real furnizat la bursa de pariuri. Cu cât este mai mare ratingul, cu atât este mai mare valoarea. Puteţi rămâne doar la câteva meciuri în care valoarea este enormă sau includeţi mai multe selecţii. Depinde de preferinţele tale personale, într-adevăr. Totuşi, v-aş sugera să alegeţi jocuri cu o cotă de 15 sau mai mare.

Celălalt factor important este preţul. Principalul punct forţe al Renegadei este că trece prin toate tipurile de pieţe. Adesea, cele care nu sunt atât de populare sunt acolo unde se află valoarea. Drept urmare, veţi vedea deseori rezultate corecte ale scorului sau alte opţiuni mai bune la preţuri foarte mari.

Dacă decideţi să mergeţi la cote de 10 sau mai mari, vă veţi confrunta cu o multă variaţie. În ciuda aşteptărilor pozitive pe termen lung, probabilitatea de a câştiga este mult prea mică. Puteţi cheltui mulţi bani înainte de a lovi un câştigător, care este aproape ideal.

Din moment ce am menţionat variantă, ar trebui să clarific faptul că Betfair Renegade nu este un sistem fără riscuri. Este nevoie de cel puţin câteva sute de pariuri pentru a avea succes. În acest scop, trebuie să urmaţi gestionarea corectă a bancarului sau riscaţi să faceţi autobuz.

Știri relevante